ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους…

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχε και υπάρχει μια έντονη μουρμούρα και ένας πεσιμισμός στον κόσμο της ομάδας μας. Η αντίδραση δικαιολογείτε όχι γιατί δεν γίνονται κινήσεις μεταγραφικές αλλά για τις απώλειες των τίτλων και με τον τρόπο που ήρθαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Παρά την κριτική, από τη πλευρά μας είναι πάντα καλόπιστη, η διοίκηση της ομάδας μας και ο τεχνικός μας διευθυντής και αξίζει να τους πιστώσουμε γι αυτό έκαναν πολύ καλά πιστεύουμε το έργο τους και με συνοπτικές διαδικασίες «απάντησαν» στον αντίπαλο μας με τις μεταγραφές Gakpe και Γιαννιώτα.

Βέβαια για λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν τους έπαιρνε και άλλο αφού το περσινό κάζο είναι ακόμα νωπό στο μυαλό μας! Όπως και οι οργανωμένοι μας οπαδοί σε ανακοίνωση τους αναφέρουν «προς το παρόν και το τονίζουμε αυτό κάνουμε υπομονή λόγω προγραμματισμού και κλείνουμε τ αυτιά μας για να μην νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε μηδενιστές»!

Πιστώνουμε όλους στην ομάδα, επικροτούμε τις μεταγραφικές κινήσεις γιατί ποιοτικά έγιναν για να βοηθήσουν ποδοσφαιρικά την ομάδα μας και όχι απλά για να γίνουν, αναμένουμε και νέες κινήσεις «εμβολιασμού» της ομάδας, στεκόμαστε στο πλάι της και τον ερχόμενο Μάιο θα κριθούν όλοι ξανά.

Η διάθεση του κόσμου μόνο τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες θα την αλλάξουν και αυτό ευελπιστούμε να γίνει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Προς το παρόν κάνουμε υπομονή και πιστώνουμε τους ιθύνοντες της ομάδας μας. Η αντίδραση του κόσμου και στις δύο περιπτώσεις είναι δικαιολογημένη, κάποιοι δίνουν ευκαιρία και το βλέπουν με αισιοδοξία, κάποιοι αντιδρούν και πολλές φορές ακόμα και μηδενιστικά. Δεν πρέπει όμως να υπάρχουν εκατέρωθεν κατηγορίες.

Ξανατονίζουμε ότι όλοι και όλα θα κριθούν στους αγωνιστικούς χώρους με αποτελέσματα και επιτυχίες. Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν που έπεται δεν χωράει λάθη και παραλείψεις. Ευελπιστούμε ότι θα είναι η χρονιά μας!

 

 

Comments
To Top