ΓΥΝΑΙΚΕΣ

«Θα δουλέψουμε σκληρά και έχουμε πίστη για την πρόκριση»

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζουν στην ομάδα των Ladies μας την κλήρωση του γυναικείου Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε την ομάδα μας με αντιπάλους την Στουρμ Γκρατς, την Μπράγκα και την Ρίγα.

Ο προπονητής της ομάδας των Ladies μας, Χριστάκης Χριστοφόρου μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα PROTATHLIMA για την προσπάθεια που θα κάνουν οι πρωταθλήτριες στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Για την κλήρωση: «Θεωρώ ότι η Ρίγα είναι πιο η αδύνατη ομάδα του ομίλου, αν και οι αγώνες θα γίνουν στην έδρα της. Η Στουρμ είναι δυνατή αντίπαλος αλλά είναι στα δικά πλαίσια, ενώ και η Μπράγκα έχει πολύ καλή ομάδα αν και ο συντελεστής της στην Ευρώπη είναι πιο χαμηλός».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Βλέπουμε πρώτα τον όμιλο, όπου πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε. Χάσαμε ένα δυνατό όπλο το οποίο διεκδικήσαμε, και ήταν να γίνουν οι αγώνες στην Κύπρο. Ειδικά τον Αύγουστο αυτό θα αποτελούσε πλεονέκτημα για την ομάδα, καθώς οι καιρικές συνθήκες θα ήταν ευνοϊκές για εμάς. Δεν μας δόθηκε η δυνατότητα όμως θα δουλέψουμε σκληρά και έχουμε πίστη για την πρόκριση».

Για την ευρωπαϊκή πορεία: «Το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει και θα είναι σημαντικό αν φέρουμε καλά αποτελέσματα για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον συντελεστή της Κύπρου, ώστε σε κάποια χρόνια να μπορέσουμε να συμμετέχουμε με δύο ομάδες στην Ευρώπη. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια».

Για την ομάδα της νέας σεζόν: «Στόχος είναι δημιουργήσουμε μια ομάδα πολύ καλή για το κυπριακό πρωτάθλημα, να κρατήσουμε στο ρόστερ τις καλές Κύπριες και να αυξήσουμε τον αριθμό τους. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό και αναζητούμε νεαρές ξένες που θα μείνουν στην ομάδα για κάποια χρόνια. Με καλή δουλειά στοχεύουμε σταδιακά να δυναμώσουμε την ομάδα και κάθε χρόνο να ανεβαίνει το επίπεδο μας».

 

 

Comments
To Top