ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Προτεραιότητα η Κύπρος, ίσως σταματήσει και το ποδόσφαιρο!

Το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ θα πάρει μέρες ακόμα για την ομάδα μας. Ως γνωστό και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας μας ο Γάλλος πήρε άδεια μέχρι τα μέσα Ιουλίου για να φέρει προτάσεις από ομάδες. Όπως μαθαίνουμε ο Ρομπέρζ δεν πάει εξωτερικό αφού αυτή τη στιγμή προτεραιότητα του δεν είναι το ποδόσφαιρο αλλά η εγκυμοσύνη της γυναίκας του που περιμένει δίδυμα.

Θέλει να βρίσκεται κοντά στη σύζυγο του, αφού πριν μέρες είχε προβλήματα στην εγκυμοσύνη τα οποία ξεπέρασε. Άλλωστε όπως μάθαμε ο Ρομπέρζ έχει αγοράσει σπίτι στη Λεμεσό και θέλει να παραμείνει στο νησί μας. Φυσιολογικά αν και η ομάδα μας τα βρήκε με Κλουζ και όπως βγήκε στην επιφάνεια μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι και η Ισραηλιτική Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ η μεταγραφή προς το παρόν δεν γίνεται.

Το θέμα είναι αν παραμείνει στην Κύπρο που θα πάει και ποια ομάδα θα ενδιαφερθεί για να τον έχει στο ρόστερ της. Άποψη της ιστοσελίδας μας είναι ότι ο Ρομπέρζ δεν προτιμά ομάδα της πρωτεύουσας. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να προκύψει έκπληξη κάτι όμως που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να δοθεί ο Γάλλος δανεικός αφού δεν συνηγορήσει για μεταγραφή.

Οψόμεθα βέβαια και οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι με το πολύκροτο θέμα. Βέβαια ως ιστοσελίδα επιμένουμε ότι παρά του τίτλους τέλους, υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να μπει νερό στο κρασί όλων των εμπλεκομένων και να γεφυρωθούν οι διαφορές και οι ίντριγκες. Καλό θα κάνει στην ομάδα μας αν γίνει και όχι κακό!

Comments
To Top