ΑΝΤΡΕΣ

«Θα είμαι σε μια ομάδα που θα παίζω…»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Ισπανός Ντιέγο Αγκίρε μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ομάδα μας, αλλά και τον λόγο που έφυγε από τη Σαραγόσα.

Αναλυτικά:

Για τους λόγους που έφυγε απ’ την Σαραγόσα:

«Δεν ήταν μια καλή σεζόν για μένα αλλά φεύγω από την Σαραγόσα με καθαρή συνείδηση. Δεν άρεσα στον προπονητή, δεν ταίριαζα στο πλάνο του και έπρεπε να αποχωρήσω. Δεν θα μιλήσω για δικαιοσύνη, δεν είναι σωστή λέξη. Κάνεις προπόνηση, βλέπεις τους άλλους παίκτες και λες γιατί εγώ όχι;. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, οι προπονητές αποφασίζουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις για να το αλλάξεις. Χρειαζόμουν να πάω σε μια ομάδα που θα παίζω και οι εκπρόσωποί μου είχαν ζητήσει από την διοίκηση να ψάξουμε για μια φιλική λύση. Είχα αυτή την επιλογή από την Κύπρο και το αποφάσισα».

Αν η Σαραγόσα θα πάρει ποσοστό σε περίπτωση που τον πουλήσει ο Απόλλωνας:

«Νομίζω ότι όλες οι πλευρές είναι ΟΚ. Εγώ επειδή πρέπει να είμαι σε μια ομάδα που θα παίζω και από την άλλη είμαι χαρούμενος που μέσα σε ένα χρόνο ο Απόλλωνας θα μπορούσε να μου πουλήσει ώστε να δώσω κάτι καλό στην Σαραγόσα».

Αν είναι ένα βήμα μπροστά ή πίσω το Κυπριακό πρωτάθλημα:

«Όλα τα βήματα που κάνω είναι βήματα μπροστά. Μπορεί να πάνε καλά ή άσχημα αλλά εγώ θέλω να προχωρώ και να βλέπω το καλύτερο για μένα. Ξέρω ότι είναι ένα μικρό πρωτάθλημα αλλά παίζουμε στο Europa League και αν καταφέρουμε να προκριθούμε θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για μένα».

Comments
To Top