ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι νέοι προπονητές και οι αλλαγές στην Ακαδημία της ομάδας μας!

Αλλαγές θα έχουμε στα προπονητικά επιτελεία των αγωνιστικών κλιμακίων της Ακαδημίας με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπως και στον γυμναστή που θα πλαισιώνει τα τμήματα.

Αναλυτικά στην ομάδα U14 προπονητής θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής στην Ιδιωτική Ακαδημία της Barcelona, αλλά και στη Γυναικεία ομάδα, Αλέξης Χριστοδούλου. Στην ομάδα U15 την ευθύνη θα έχει ο Ελλαδίτης προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιρώνης.

Την ομάδα U16 θα προπονεί από τη νέα χρονιά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ζε Βιτόρ που ήταν στην Ακαδημία του Άρη, ενώ στην ομάδα U17 θα συνεχίσει ο Χρύσης Χρυσοστόμου. Αλλαγές θα υπάρξουν και στις μικρότερες ηλικίες με τον Βαλεντίνο Κουλουντή μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Νέων(U19) να έχει πλέον τη γενική εποπτεία στα τμήματα Grassroots.

Όπως επίσης έγινε γνωστό όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών από τη νέα χρονιά θα προπονούνται στο Καλογεροπούλειο στάδιο, ενώ οι ομάδες U17 και η ομάδα Νέων(U19) με προπονητή τον Κωνσταντίνο Μακρίδη θα προπονούνται και θα αγωνίζονται στο βοηθητικό του Τσιρείου.

Όλες οι αλλαγές αλλά και τα υπόλοιπα θέματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Σωματείου μας θα αναλυθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα προγραμματιστεί λίαν συντόμως.

Comments
To Top