ΣΤΙΓΜΕΣ

Μαθήματα ζωής από τον Πέτρο, ο αναλυτής της ομάδας Νέων μας!

Ο Πέτρος Χατζηνικολάου παραδίδει μέσω του SDNA ένα μάθημα ζωής, αποδεικνύοντας με το παράδειγμα του πως ό,τι και αν σου συμβεί, αν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος. Και όσο μεγαλύτερη η αγάπη, τόσο πιο εύκολα θα ξεχωρίσεις. Απολαύστε τον…

Ακολουθώντας την ανάπτυξη και την πρόοδο του ποδοσφαίρου, τις καινοτόμες μεθόδους και προοπτικές που αυτό προσφέρει σε όσους το αγαπούν και ασχολούνται μαζί του, ο Πέτρος Χατζηνικολάου κατάφερε να… καινοτομήσει στον Απόλλωνα Λεμεσού!

Σε συνεργασία με τα τμήματα υποδομής του κυπριακού συλλόγου, ο 34χρονος Πέτρος ουσιαστικά ίδρυσε το τμήμα ανάλυσης, το οποίο προς το παρόν στελεχώνει αποκλειστικά ο ίδιος και για λογαριασμό της ομάδας Κ19.

Με τη δουλειά του, τις παρουσιάσεις και τις ιδέες του, ο Πέτρος Χατζηνικολάου έχει καταφέρει, μάλιστα, να κερδίσει την εκτίμηση πολλών συναδέλφων, προπονητών και μη, προσφέροντας στο κυπριακό ποδόσφαιρο νέες προοπτικές.

Το SDNA τον ανακάλυψε λόγω της πρόσφατης συμμετοχής του στα σεμινάρια για το πτυχίο προπονητικής UEFA A και χάρη στο παρακάτω video της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει πως… «Ο Πέτρος στέλνει το μήνυμα πως κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σε κρατήσει μακριά από κάτι που πραγματικά θέλεις να κάνεις και αγαπάς».

Ποιο είναι το εμπόδιο αυτό; Ένα ατύχημα πριν 14 χρόνια, καθήλωσε τον Πέτρο Χατζηνικολάου σε αναπηρικό αμαξίδιο, γεγονός που ωστόσο δεν του αφαίρεσε επουδενί τη θέληση να δραστηριοποιηθεί γύρω από αυτό που αγαπά: το ποδόσφαιρο. Μπορεί να σταμάτησε να αγωνίζεται, με τελευταία του ομάδα τον Εθνικό Άσσιας, αλλά δεν άφησε ποτέ πίσω του την αγάπη του για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και έτσι απέκτησε διπλώματα προπονητικής.

Στην αρχή της κουβέντας μας, περιγράφει τα φετινά επιτεύγματα της ομάδας Κ19 του Απόλλωνα. Δικαιολογεί τη «μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα» με το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια της σεζόν, πολλοί παίκτες προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτός είναι ούτως ή άλλως ο σκοπός μιας ακαδημίας». Από την άλλη, η συμμετοχή (παρά την ήττα) στον τελικό του Κυπέλλου, αποδεικνύει για τον Πέτρο τις δυνατότητες των «μικρών» του Απόλλωνα.

Comments
To Top