ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εις το επανιδείν… Νικόλα!

Με ανάρτηση του το Σάββατο(1/6) ο μέχρι πρότινος γυμναστής των κλιμακίων της Ακαδημίας μας Νικόλας Χριστοφόρου, αποχαιρέτησε όλους στην Ακαδημίας μας, αφού έκλεισε ο κύκλος του προς το παρόν, στην Ακαδημίας μας. Μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων U14 και U15, οι νεαροί ποδοσφαιριστές τον αποχαιρέτησαν συγκινημένοι αφού ο Νικόλας συνδέθηκε μαζί τους σ΄ αυτά τα τρία χρόνια που ήταν μαζί τους.

Νικόλα σε ευχαριστούμε και εμείς που ήσουν στο πλευρό των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και ευελπιστούμε μια μέρα να επιστρέψεις ξανά στην αγαπημένη σου ομάδα.

Η ανάρτηση του:

Και έρχεται εκείνη η άβολη στιγμή του αποχαιρετισμού, όπου ο κύκλος κλείνει. Και όπως σε κάθε δουλειά έτσι και στον Απόλλωνα, έχω βιώσει έντονες στιγμές. Επιλέγω να κρατήσω μόνο τις θετικές, τις χαρούμενες, τις περήφανες, αφήνοντας πίσω πίκρες και δυσκολίες.

Σε αυτή την άψογη συνεργασία, επιλέγω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές τους, γονείς, τους εφόρους και την διοίκηση του Απόλλωνα που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήταν παράλειψη μου, αν δεν αναφερόμουν στους ποδοσφαιριστές μου, όπου χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εύκολο. Μαζί καταφέραμε πολλά.

Εις το επανιδείν λοιπόν.

Comments
To Top