ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Δεν θα είναι ούτε και του χρόνου!

Δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν οι τρεις ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονταν δανεικοί σε Πάφο, ΑΛΚΗ και Ε.Ν.Π, όπως όλα δείχνουν. Οι τρεις διακριθέντες της φετινής χρονιάς, Ματίας Σπόλιαριτς, Ιωάννης Πίττας και Ανδρέας Καρώ ψάχνουν και ζητούν και δικαιολογημένα το χρόνο συμμετοχής που είχαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Στην ομάδα μας με όσα μαθαίνουμε δεν είναι διαθετιμένοι να δώσουν αυτό τον χρόνο και οι τρεις ποδοσφαιριστές μας ψάχνονται για κάτι άλλο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι Ματίας Σπόλιαριτς και Ιωάννης Πίττας μετά τις πρώτες συναντήσεις με τον τεχνικό μας διευθυντή καλοβλέπουν και μετακίνηση τους στο εξωτερικό, κάτω από ποιο καθεστώς, δανεισμός ή ελευθέρα μεταγραφή, θα δείξει τις επόμενες μέρες που θα επιστρέψει ο πρόεδρος της ομάδας μας από το εξωτερικό.

Όσον αφορά τον Καρώ, η Πάφος τον θέλει διακαώς και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Ταπεινή μας άποψη είναι ότι οι τρεις τους θα μπορούσαν να είναι βασικές επιλογές της ομάδας μας για τη νέα σεζόν και γιατί όχι και στο βασικό σχήμα. Δύσκολα όμως μένουν, με τα σημερινά δεδομένα στην ομάδα μας για τη νέα χρονιά, ο πρώτος Κύπριος σκόρερ, ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής και ο πολυτιμότερος της Εθνικής Ελπίδων!

Ευελπιστούμε να γίνουν οι σωστές σκέψεις και να παραμείνουν και οι τρεις τους!

Τονίζουμε ότι δεν επεμβαίνουμε στα θέματα μεταγραφών της ομάδας μας, άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς! Όλοι θα κριθούν και πάλι εκ του αποτελέσματος

 

Comments
To Top