ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν θα αποδεσμευτούν άλλοι ποδοσφαιριστές…»

Ο εκπρόσωπος Tύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου παραχώρησε σήμερα(24/5) δηλώσεις στην εκπομπή “Κάνε Παιχνίδι” του ΣΠΟΡ FM 95.0 για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς, τις αποδεσμεύσεις αλλά και τον Ρομπέρζ.

Αναλυτικά:

Για τον προγραμματισμό: «Επτά ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από την ομάδα μαζί με τον Μάγκλιτσα που έφυγε τον Ιανουάριο. Δεν θα αποδεσμευτούν άλλοι ποδοσφαιριστές. Δεν είμαστε πρωτάρηδες στον σχεδιασμό ομάδων. Σε σχέση με τον τελευταίο σχεδιασμό που δεν ήταν και ο καλύτερος, είμαστε πιπισμένοι πως μάθαμε από τα λάθη μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα έρθουν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα. Επιστρέφουν οι δανεικοί μας. Ψάχνουμε μπακ, γουίνγκερ, επιθετικούς. 10-11 ποδοσφαιριστές θα έρθουν στην ομάδα. Είμαστε σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε αρκετά προχωρημένα στάδια».

Για τον Ρομπέρζ και τα όσα ακούγονται και γράφονται: «Αλίμονο αν ο Απόλλωνας μπει στο χορό για τα δημοσιεύματα που γράφονται. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι και το 2021 και αυτό δεν αλλάζει. Το θέμα Ρομπέρζ είναι ξεκάθαρο για εμάς και από εκεί και πέρα συνεχίζουμε το θέμα με την ενίσχυση της ομάδας που είναι το πιο σημαντικά για εμάς.»

Για τον Καρώ: «Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει επειδή έκανε πολύ χρονιά με την ομάδα της Πάφου και τον θέλουμε να επιστρέψει στην ομάδα. Θα το δει σίγουρα το Δ.Σ και θα αποφασίσει».

Για την προετοιμασία: «Θα γίνει 21 Ιουνίου με 4 Ιουλίου στην Αυστρία. Εκεί θα δώσουμε και αρκετά δυνατά φιλικά με Διναμό Μόσχας, Σλόβαν Λίμπερετς, Ερυθρό Αστέρα και μια ομάδα από την Αυστρία».

Για την φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Ευρώπη: «Σίγουρα ο στόχος είναι το όνειρο των Ευρωπαϊκών Ομίλων. Είναι ακόμη όνειρο για εμάς αν και δώσαμε το παρόν μας αρκετές φορές. Υπάρχουν ομάδες ειδικά στους πρώτους δυο προκριματικούς γύρους που μπορεί να σε αφήσουν έξω».

Comments
To Top