ΑΝΤΡΕΣ

Οι πιθανοί ευρωπαϊκοί μας αντίπαλοι!

Είναι γνωστό ότι η ομάδα μας θα συμμετάσχει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία μας. Η φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία, που ευελπιστούμε να είναι και πάλι μεγάλη, θα ξεκινήσει και φέτος από τον Α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ο οποίος αρχίζει στις 11 και 18 Ιουλίου.

Η κλήρωση για τον Α’ και Β’ προκριματικό θα διεξαχθεί στις 19 Ιουνίου και η ομάδα μας θα βρίσκεται στους δυνατούς, κάτι που πιθανόν να συμβεί μέχρι και τον Γ΄ προκριματικό αν πάρουμε τις δύο προκρίσεις. Οι δύο αγώνες του Β’ γύρου είναι προγραμματισμένοι για τις 25 Ιουλίου και η ρεβάνς την 1η Αυγούστου.

Οι 27 πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας μας είναι:

Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία), Ντουνάσκα (Σλοβακία), Ρουζομπεροκ (Σλοβακία), Τόρσβαν (Ν.Φαρόε), Τσικούρα (Γεωργία), Ντέπερτσεν (Ουγγαρία), Τορπέτο (Γεωργία), Μιλσάμι (Μολδαβία), Χόνεβντ (Ουγγαρία), Φλόρα Ταλίν (Εσθονία), Λιεπάγια (Λετονία), Κλίφτονβιλ (Β.Ιρλανδία), Χιμπέρνιανς (Μάλτα), Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Μπαλζάν (Μάλτα), Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), Σιρόκι (Βοσνία), Σεν Πάτρικς (Ιρλανδία), Πετροκούπ (Μολδαβία), Ιντερ Τουρκού (Φινλανδία), Ροβανιέμι (Φινλανδία), Κουόπιο (Φινλανδία), Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία), Στρούμπρας (Λιθουανία), Ρίγα (Λετονία), Γκτζίρα (Μάλτα), Τρανς Νάρβα (Εσθονία).

Comments
To Top