ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Οι Κύπριοι της ομάδας μας και πως θα τους διαχειριστεί ο προπονητής μας!

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα προγραμματισμού και τον προπονητή της ομάδας μας Σωφρόνη Αυγουστή είναι και το θέμα διαχείρισης των Κύπριων ποδοσφαιριστών που ανήκουν στην ομάδα μας. Η πρώτη τριάδα που παραμένει στην ομάδα μας, αφού ο Κίσσας αποδεσμεύτηκε είναι οι Βασιλείου, Χάμπος και Μάριος Στυλιανού.

Για τον πρώτο και λόγο ηλικίας θα υπάρχουν οι βοήθειες τη φετινή σεζόν αφού ήδη δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί, στο αριστερό άκρο της άμυνας θεωρούνται κλειστοί Μπεσάτ και Αγκίρε. Από κει και πέρα ο Χάμπος θα αποτελέσει και φέτος μια αξιόπιστη επιλογή, όπως και ο Στυλιανού στο δεξί άκρο μαζί με τον Πέδρο.

Η δεύτερη τριάδα ποδοσφαιριστών είναι οι δανεικοί που επιστρέφουν και ο τρόπος διαχείρισης τους. Θα φύγει ξανά κάποιος απ΄αυτούς ή θα μείνουν στο ρόστερ, βέβαια αν μείνουν με όσα έδειξαν φέτος δικαιούνται χρόνο συμμετοχής, αλλά και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ότι δεν θέλουν να κάνουν βήμα πίσω στην καριέρα τους και να βρίσκονται στον πάγκο, όντας πλέον διεθνείς και με διακρίσεις. Σ΄αυτούς βρίσκεται και ο αξιόλογος νεαρός Μιχάλης Γενεθλίου που αγωνιζόταν φέτος στην Καρμιώτισσα και θα αξιολογηθεί η πορεία του.

Η συνέχεια περιλαμβάνει μια εξάδα ποδοσφαιριστών με τους Πέτρο Ψύχα, Ντανίκο.Σπόλιαριτς, Γιάννη Βασιλειάδη, Κωνσταντίνο Παπαμιχαήλ, τους τερματοφύλακες Μιχάλη Παπαστυλιανού και Μιχάλη Παπαχαραλάμπους και τον μεγάλο άτυχο Λεωνίδα Κυριάκου. Οι τέσσερις πρώτοι πήραν χρόνο συμμετοχής έδειξαν και έδειξαν καλά στοιχεία και το μεγάλο στοίχημα είναι πως θα αξιοποιηθούν. Οι δύο τερματοφύλακες εναλλάσσονταν φέτος αγωνιζόμενοι με την ομάδα Νέων, ενώ ο μεγαλύτερος Μιχάλης Παπαστυλιανού ήταν ο τρίτος στην πρώτη ομάδα.

Απ΄αυτούς τους έξι, τρεις θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και με την ομάδα Νέων της νέας περιόδου. Ο έβδομος της παρέας ο μεγάλος άτυχος Λεωνίδας Κυριάκου, έχασε φέτος τη χρονιά λόγω τραυματισμού, ενώ το σοβαρό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί μπορεί να του στερήσει το ποδόσφαιρο κάτι που το απευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ξέροντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Τέλος έχουμε και αξιόλογους νεαρούς στην ομάδα Νέων, κάποιους είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κάποιους άλλους στην αποστολή ευρωπαϊκών αγώνων, που περιμένουν την ευκαιρία τους. Ταπεινή μας άποψη για να σωθούν όλοι αυτοί θα πρέπει να υπάρξει ένα πρωτάθλημα U23 και μακάρι ο Θεός να φωτίσει τους ιθύνοντες της ΚΟΠ αλλά και τα Σωματεία μας να συμφωνήσουν και να γίνει.

Αν αυτό δεν γίνει, δύσκολο για φέτος, ίσως προετοιμαστεί το έδαφος για τον μεθεπόμενο χρόνο, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει μπροστά ένα μεγάλο στοίχημα πως θα τους διαχειριστεί αυτούς όλους, νοουμένου ότι η ομάδα μας έχει και πρωταγωνιστικούς στόχους. Καλή υπομονή και οξυδέρκεια στον προπονητή μας για να κάνει το καλύτερο του ευχόμαστε.

 

 

Comments
To Top