ΑΝΤΡΕΣ

«Είναι θέμα της διοίκησης τι θα γίνει με τον Ρομπέρζ»

Δηλώσεις στο ΡΙΚ και την εκπομπή “Γκολ και θέαμα” παραχώρησε ο προπονητής της ομαδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα τα αίτια είναι κάποια πράγματα που έγιναν κατά την διάρκεια της σεζόν. Έκανα και εγώ λάθη. Το πιο σοβαρό θέμα ήταν η ατυχία που είχε η ομάδα με κάποιους τραυματισμούς που δεν τους περιμέναμε. Η απώλεια του Μάγκλιτσα παρόλο που πιστεύαμε ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις, αυτό δεν έγινε κατορθωτό. Ο Φαουπάλα είχε τραυματισμούς. Κάπου εκεί με αυτές τις απώλειες κάπου χάσαμε την διεκδίκηση του τίτλου. Δεν έχει σημασία η ηλικία του ποδοσφαιριστή αλλά τι δίνει στο γήπεδο για να μπορέσεις να διεκδικήσεις τον τίτλο. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Η ομάδα χρειάζεται φρεσκάδα, να γίνει πιο γρήγορη. Προσωπικά άδικα πέρσι δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Αυτά τα στοιχεία θα μπουν στην νέα ομάδα του Απόλλωνα. Η είσοδος στους ομίλους δεν είναι κάτι εύκολο. Είναι μεγάλη υπόθεση μια Κυπριακή ομάδα να μπαίνεις τους ομίλους. Είναι άδικο για τον Απόλλωνα η εικόνα που έμεινε στο τέλος.

Για τους δανεικούς:

“Σίγουρα είναι θετικό που ο Ματίας ο Καρώ και ο Πίττας βοήθησαν στις ομάδες του. Θα είναι στο οπλοστάσιο για την νέα χρονιά”.

Για τον Ρομπέρζ:

“Είναι θέμα της διοίκησης τι θα γίνει με τον Ρομπέρζ”.

Για τον Βάλε και τους νέους παίκτες:

“Ο Βάλε έκανε απίστευτα πράγματα για αυτό τον αγάπησε ο κόσμος. Πρέπει να δείξουμε στήριξη και στον νέο τερματοφύλακα που θα έρθει. Θα έρθουν παίκτες σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να καταλάβουν από την αρχή σε πια ομάδα έρχονται”.

Comments
To Top