ΣΤΙΓΜΕΣ

Επιβράβευση για τον Αντώνη Μήτα!

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019, για μία ακόμη χρονιά, οι ετήσιες ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π., που προσφέρουν μοναδικές σπουδαστικές ευκαιρίες στα μέλη του Συνδέσμου. Οι αξιολογήσεις έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας στο Δασάκι. Στις φετινές αξιολογήσεις συμμετείχαν πάνω από 110 ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες ηλικίας 15 με 22 ετών, ένας αριθμός που αποτελεί ρεκόρ των τελευταίων επτά ετών που πραγματοποιούνται οι αξιολογήσεις.

Το γενικό πρόσταγμα της ημέρας είχε ο Daniel Gibson εκ μέρους της άγγλο-αμερικάνικης αθλητικής εταιρείας σκάουτινγκ PASS4Soccer, η οποία έχει αναλάβει την αξιολόγηση των υποψηφίων. Η όλη διαδικασία διήρκεσε από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το απόγευμα. Πριν από την έναρξη των αξιολογήσεων, οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στο χώρο του γηπέδου, όπου η υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΠΑ.Σ.Π., Σίλεια Βάσου, τους έκανε σχετική ενημέρωση.

Πρώτος στις αξιολογήσεις ήρθε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αντώνης Μήτας που κέρδισε full υποτροφία για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Οι αξιολογήσεις έγιναν σε εργομετρικά, προθέρμανση και σε αγώνα, όπου οι ποδοσφαιριστές αξιολογήθηκαν σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο Αντώνης έχει δείξει φέτος ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ήδη πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η παράδοση της υποτροφίας και η βράβευση του θα γίνει σήμερα(16/5) στην εκδήλωση για τα βραβεία του ΠΑΣΠ. Είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κερδίζει την πρώτη θέση. Τις προηγούμενες δύο ήταν ο Ανδρέας Ιωάννου και πέρσι ο Ντανίλο Σπόλιαριτς.

Comments
To Top