ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Η ομάδα δεν θα ξηλωθεί…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και με αφορμή το τέλος του Βάλε από την ομάδα μας αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό στην κάμερα της PrimeTel.

Μακάρι τα όσα ανέφερε να βγουν αληθινά και να μην υπάρξει «ξήλωμα» της ομάδας να γίνουν σωστοί”εμβολιασμοί” χωρίς παρεμβολές και οτιδήποτε άλλο. Αυτό ευελπιστούμε όλοι!

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Είναι μεταγραφική περίοδος και είναι φυσιολογικό να δημοσιοποιούνται ονόματα, κάποια έχουν αξιολογηθεί. Δεν έχουμε συνάψει συμφωνία με κανέναν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτά τα θέματα τα βλέπουν οι Κονναφής και Αυγουστή. Δεν υπάρχει διαφοροποιήσει ως προς την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Οι Κονναφής-Αυγουστή θα εξετάσουν όλα τα θέματα. Έχουμε δει δημοσιεύματα πως η ομάδα θα ξηλωθεί. Αυτό δεν θα γίνει. Φτάσαμε στο 8-9 και πρέπει να δούμε το παρακάτω βήμα για να βελτιώσουμε ένα προηγμένο σύλλογο. Δεχόμαστε την κριτική, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ίσως να μας κάνει καλό αυτή η πίεση. Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε το κάτι διαφορετικό. Θα δουλέψουμε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, και θα προσπαθήσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε».

Comments
To Top