ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Μεγαλείο ψυχής για την Κατερίνα!

Σε βαρύ κλίμα φίλοι και συγγενείς αλλά και ο «κυανόλευκος» μας κόσμος, αποχαιρέτησαν χθες την 23χρονη Κατερίνα Χριστοφίδου, που έφυγε στα 23 της χρόνια, νικημένη από την επάρατη νόσο. Η γλυκιά Κατερίνα νοσηλευόταν στο Γερμανικό Ογκολογικό στη Λεμεσό και για αυτό το λόγο, η οικογένεια της απηύθυνε θερμή παράκληση αντί στεφάνων στη κηδεία της να δοθούν εισφορές για να καλυφθούν τα ιατρικά της έξοδα.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του Γερμανικού Ογκολογικού και ειδικά ο γιατρός Νίκος Ζάμπογλου, ενημέρωσαν μέσω τρίτων την οικογένειά της, πως το οφειλόμενο πόσο για τη νοσηλεία της έχει πληρωθεί και δεν χρειάζεται να πληρώσουν οτιδήποτε, αποδεικνύοντας πως ακόμα υπάρχει ανθρωπιά. Η απόφαση του Γερμανικού Ογκολογικού κυκλοφόρησε με αρκετούς χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης να επικροτούν τους υπευθύνους της κλινικής για τη γενναία απόφασή τους.

Παράλληλα, νοσηλευτής που εργάζεται στο Γερμανικό Ογκολογικό, στέλνει το δικό του μήνυμα:

Θα ήθελα να στείλω την καλημέρα μου σε όλους με τα πιο κάτω λόγια:

Από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο από τότε που ακόμη δεν είχε λειτουργήσει το μήνυμα του καθηγητή Δρ. Ζάμπογλου ήταν να δώσουμε αγάπη και ανθρωπιά στους Ογκολογικούς συνανθρώπους μας.

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο έγινε για να αγκαλιάζει τους Ογκολογικούς ασθενείς και να τους ανοίξει την πόρτα του, να τους υποδεχθεί με αγάπη και ανθρωπιά.

Είμαι ευλογημένος που είμαι εκεί και συμβάλλω σε αυτό το έργο ανθρωπιάς.

Ο καθηγητής Ζάμπογλου με την πράξη του για το κορίτσι που έφυγε και πήγε στην γειτονιά των αγγέλων, να ενημερώσει, πολύ χαμηλόφωνα, μέσω τρίτων, την διαγραφή ολόκληρου του οφειλόμενου ποσού της νοσηλείας, ήταν απλά ένα δείγμα από την αγάπη που προσφέρει αυτό το κέντρο στους Ογκολογικούς συνανθρώπους μας.

Περήφανος Νοσηλευτής του γερμανικού Ογκολογικού κέντρου.

Πηγή: www.lemesosblog.com

 

Comments
To Top