ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αυτό είναι εξωπραγματικό… 113 μέχρι τώρα!

Ένα φοβερό στατιστικό και συνάμα τρομακτικό στατιστικό έχει φέτος η ομάδα μας. Συγκεκριμένα ψάχνοντας λίγο τα στατιστικά του πρωταθλήματος βρήκαμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δέχθηκαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 84 κίτρινες κάρτες, ενώ οκτώ αγωνιστικές των πλέι-οφ έχουμε δεχθεί 29 κίτρινες κάρτες μέχρι στιγμής.

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ, ο Τιμόθεος τις μοίραζε απλόχερα όπως έκαναν και οι συνάδελφοι του καθ΄όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι εκτός από τις απουσίες των τραυματιών για τον αυριανό(12/5) αγώνα με την ΑΕΚ, να έχουμε και τις απουσίες των Ρομπέρζ που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κόκκινη, του Σαρδινέρο αλλά και του Ζελάγια.

Στο όριο ενώ απομένει το αυριανό και ακόμα ένα παιχνίδι για ολοκλήρωση των πλέι-οφ είναι οι Παπουλής, Πέδρο, Γιούστε και Σκέμπρι. Αρκέτες από τις κάρτες που δέχθηκε η ομάδα μας δεν υπήρχε καν φάουλ με τους κυρίους διαιτητές να μην μας παίζουν δίκαια, ενώ κάποιες άλλες ήταν από διαμαρτυρίες! Σ΄αυτό συνυπολογίζουμε και δύο κόκκινες, η πρόσφατη του Ρομπέρζ με ΑΠΟΕΛ και του Βάλε με ΑΠΟΕΛ και πάλι!!!

Comments
To Top