ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Προς Θεού όχι «ξήλωμα» αλλά προσεγμένες ποιοτικές προσθήκες και σωστή ανανέωση!

Είναι γνωστό ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες και θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της επόμενης σεζόν, όπως γνωστό έγινε από επίσημα χείλη ότι θα υπάρξει ανανέωση. Σύμφωνα και με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, η διοίκηση της ομάδας μας θα διαπραγματευτεί με όποιον ποδοσφαιριστή θέλει να αποχωρήσει.

Το μεγάλο όμως πρόβλημα δεν είναι η ανανέωση αλλά το «ξήλωμα» που μπορεί να προκύψει μ΄ αυτά τα δεδομένα. Πρωτοκλασσάτοι ποδοσφαιριστές μας σε περίπτωση φυγής τους θα είναι «λαβράκια» για τις υπόλοιπες ομάδες της Κύπρου. Ποια ομάδα δεν θα έκανε πρόταση σε Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Ζελάγια και άλλους; Αυτό θα είναι πρόβλημα τεράστιο καθώς εμείς θα αποδυναμωθούμε και άλλοι θα δυναμώσουν με ποδοσφαιριστές που ξέρουν την Κυπριακή πραγματικότητα και έδειξαν την ποιότητα τους.

Είπαμε ότι αυτή η ομάδα ότι έκλεισε τον κύκλο της αλλά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να προσεχθούν. Δεν είναι όλοι στην ίδια μοίρα. Βέβαια όλα αυτά είναι δουλειά του προέδρου, του τεχνικού διευθυντή αλλά και του προπονητή μας που θα αποφασίσουν και στο τέλος αυτοί θα λογοδοτήσουν.

Εμείς απλά κρούομε για ακόμα μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου. Όπως μαθαίνουμε ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές μας έχουν βολιδοσκοπηθεί ή έχουν δεχθεί προτάσεις και αν φύγουν δεν θα φταίνε αυτοί αλλά η όλη κατάσταση στην ομάδα μας!!!

Comments
To Top