ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ήττα και αποκλεισμός από τον τελικό!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ομάδα των Ladies μας δεν τα κατάφερε να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου αφού έχασε στον ημιτελικό με 1-0 από τη Barcelona και θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό.

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα και μέχρι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο είχε χάσει τρεις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως τα σουτ της Μάρκου και της Παφίτη αποκρούστηκαν από την αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 11΄η R.Hardy έχασε ένα τετ α τετ για να ανοίξει το σκορ, αφού το πλασέ της αποκρούστηκε και πάλι.

Από το 23΄η ομάδα μας αγωνιζόταν με πλεονέκτημα καθώς ο αντίπαλος δέχθηκε κόκκινη κάρτα, αφού ανέτρεψε την επιθετικό της ομάδας μας. Το φάουλ που εκτελέστηκε δεν έφερε κάτι. Στη συνέχεια η ομάδα μας  προσπαθούσε να σκοράρει κάτι όμως που δεν έγινε και μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου που βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 0-0. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ.

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη αφού η Νέμεθ μπήκε στον αγώνα στη θέση της Κυνοσίδου. Στο 51΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με την Παφίτη να μην καταφέρνει να πλασάρει στα δίκτυα τη μπάλα. Στο 69΄ δυστυχώς η ομάδα μας σε μια αντεπίθεση δέχθηκε το γκολ αφού υπέπεσε σε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε η αντίπαλος.

Στο 74΄η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με την αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η ομάδα μας προσπαθούσε να βγει μπροστά χωρίς όμως αποτέλεσμα με τον χρόνο πλέον να είναι εις βάρος μας. Στο 90΄ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στην ομάδα μας. Μετά τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων που έβαλε ο διαιτητής ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να δέχεται την ήττα με 1-0 και να αποκλείεται από τον τελικό.

Η ομάδα μας: Ντάλτον, Σιδηρά, Παφίτη (70′ Βόικου), Χάρντι, Μάρκου, Σουρνόβσκα (80′ Γκόνταρτ), Μπρους, Κυνοσίδου (46’ Νέμεθ), Μέρσικ, Αμπράμο

 

Comments
To Top