ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα και μόλις στο 1΄η Goppard έκανε το σουτ που πέρασε όμως έξω. Στο 4΄και πάλι ωραία προσπάθεια από τη Hardy που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Καλύτερα μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα που προσπαθούσε για ένα γρήγορο γκολ! Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας και πάλι με τη Hardy που πρόλαβε την αμυντικό αλλά το πλασέ της αποκρούστηκε σε κόρνερ από την αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 17΄της αναμέτρησης η τερματοφύλακας μας έκανε μια ωραία απόκρουση και αποσόβησε το γκολ σε κόρνερ.

Το πρώτο μισάωρο κύλησε με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες και τις παίκτριες μας να προσπαθούν να βρουν τους χώρους για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Στο 43΄η ομάδα μας γλύτωσε από σίγουρο γκολ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και μετά από κόρνερ η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε καθαρό πέναλτι για την ομάδα μας. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ και τον διαιτητή να μας αρνείται καθαρό πέναλτι!

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στην επανάληψη και μόλις στο 50΄η Μάρκου μπήκε από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή και με ένα ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για να ισοφαρίσει. Στο 60΄η ομάδα μας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε η Σιδηρά όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της αντιπάλου. Στο 62΄τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή και συνεχόμενα πλασέ που όμως δεν βρήκαν στόχο. Στο 64΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τη Surwovska να μπαίνει στη θέση της Goppard.

Η ομάδα μας πίεζε συνεχώς και στο 65΄η Hardy που έφυγε μόνη έπιασε το σουτ που όμως ήταν χλιαρό και αποκρούστηκε από την αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 77΄ έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τη Nemeth να μπαίνει στη θέση της Παφίτη. Οι παίκτριες μας είχαν μπροστά τους ένα δεκάλεπτο για να πάρουν τη νίκη τίτλου. Στο 85΄τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας με τη St.Hardy να παίρνει τη θέση της Bruce. Στο 89΄ ο διαιτητής αρνήθηκε ολοκάθαρο πέναλτι στην ομάδα μας με αποτέλεσμα να είναι το δεύτερο που μας στερεί!

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων που όμως δεν έφεραν κάτι για την ομάδα μας και στο τελευταίο λεπτό μετά από φάουλ στην περιοχή η Dieke να στέλλει τη μπάλα στα δίκτυα και να δίνει στην ομάδα μας τη νίκη τίτλου!

Comments
To Top