ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Λάθη έγιναν από όλους σας…

Όπως και η περσινή χρονιά έτσι και η φετινή φτάνει στο τέλος της με την ομάδα μας να μην μπορεί να φτάσει στους στόχους της στις εγχώριες διοργανώσεις. Αποκλειστήκαμε από τον τελικό Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα η περσινή χρονιά δεν έγινε παράδειγμα προς αποφυγή αλλά αντίθετα τα λάθη φέτος ήταν περισσότερα με αποτέλεσμα να κάνουμε ακόμα ένα «δώρο» στον κύριο ανταγωνιστή μας.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές αλλά κατά την προσωπική μας άποψη, η ομάδα μας δεν δείχνει ικανή για κάτι αφού και αν η ίδια υπερβάλλει εαυτό στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι στα πόδια της…

Όλοι θα τρέξουμε και πάλι να βρούμε τι φταίει. Φταίει η διοίκηση που δεν έκανε μεταγραφές, φταίνε οι επιλογές του Κονναφή, φταίει το ιατρικό επιτελείο, φταίνε οι πολλοί τραυματισμοί, φταίει ο Σωφρόνης, φταίει η κακή διαχείριση των ποδοσφαιριστών και πολλά άλλα! Εμείς ως ιστοσελίδα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Απόλλωνα μας, προειδοποιούμε ότι δεν ψάχνουμε για εξιλαστήρια θύματα και το ίδιο τονίζουμε ότι πρέπει να γίνει από όλους.

Δεν φταίει κάτι από όλα τα παραπάνω αλλά όλα μαζί το καθένα από μόνο του έκαναν  τη ζημιά και φέτος στην ομάδα μας. Όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας ας κάνουν αυτοκριτική, να δουν που έφταιξαν και να επανέλθουν. Άλλοι λίγο, άλλοι πολλοί έκαναν τις «λαδιές» τους για να φτάσουμε και πάλι στην απογοήτευση.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κόσμος που στις πρωτόγνωρες φέτος συνθήκες ανταποκρίθηκε εκεί που έπρεπε χωρίς αντίκρισμα. Δείτε τα όλα από την αρχή κύριοι και ας μην βολευτείτε και πάλι πίσω από τα ευρωπαϊκά ταξίδια.

Κάλο Πάσχα σε όλους και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ!!!

 

Comments
To Top