ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Προειδοποιεί με αποκαλύψεις ο «Blackys»

Ο Γιώργος Γιάγκου, οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε ως Blacky, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από λίγο καιρό από το Δ.Σ. της ομάδας μας, μιλώντας στην εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 6» της Λεμεσού, προειδοποίησε ότι θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στις 23 του Μάη, την επομένη του τελικού Κυπέλλου και θα προβεί σε συνταρακτικές αποκαλύψεις που αφορούν την ομάδα μας.

Ο Γιάγκου, πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ομάδα μας σε ανάρτησή του στα social media που αφορούσε στην παραίτησή του πριν από δυόμισι μήνες, από ολόκληρο το Δ.Σ. της Εταιρείας, ονομαστικά είχε ευχαριστήσει μόνο τον διευθυντή Γιώργο Παπαγιάννη και τον Φανούριο Κωνσταντίνου (εκπρόσωπος Τύπου).

Αναλυτικά ανέφερε στο ΚΑΝΑΛΙ 6:

«Δεν ήθελα τότε να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα, γι’ αυτό δεν μίλησα, επειδή είχε σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα. Γι’ αυτό και αποφάσισα να μιλήσω μετά το τέλος της σεζόν. Ούτε σήμερα θα πω πολλά, αλλά θα μιλήσω σε συνέντευξη Τύπου στις 23/05 και όσοι νομίζουν ότι ξέρουν τι θα πω, τους προσκαλώ να έρθουν. Βγάζω μία πικρία, γιατί λέγονται διάφορα από Κίρζη, Κιννή και Ευσταθίου για το όνομα μου στα γραφεία της ομάδας. Η αλήθεια όμως είναι εκεί. Το ψέμα πρέπει να το εφεύρεις. Εγώ ήμουν στην ομάδα για έξι χρόνια και αν έχει κάποιον ή κάποιους να πουν ότι έκανα έστω και ένα μικρό λάθος, να βγουν να το πουν.

Θα πω συνταρακτικά πράγματα για την ομάδα και το κυπριακό ποδόσφαιρο, να ελέγξουν και τα οικονομικά του σωματείου, όπως και άλλα που θα πω μετά τον τελικό του κυπέλλου, για να μην ταράξω την ομάδα. Οι ίδιοι γνωρίζουν τα πάντα. Είχα ανάγκη, είχα πολλά προβλήματα οικονομικά και υγείας με την οικογένειά μου, γι’ αυτό και συνέχιζα να δουλεύω στον Απόλλωνα, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε. Αυτά που θα πω όμως, δεν είναι κουβέντες του καφενέ, αλλά κουβέντες με στοιχεία, αποδείξεις και μαρτυρίες. Έχουν και καλό δικηγόρο στην εταιρεία, τον αντιπρόεδρο κ. Γλυκή, έχουν όμως και τον κ. Παπαγιάννη, ο οποίος είναι πολύ καλό παιδί, μορφωμένος, εργατικός και δεν λέει ποτέ ψέματα.

Καταγγέλλω τα τρία συγκεκριμένα άτομα, τους κ.κ. Κίρζη, Κιννή και Ευσταθίου, γιατί είπαν διάφορα πράγματα για το πρόσωπο μου σε προσωπικό επίπεδο πριν από δύο ημέρες και γι’ αυτό βγήκα σήμερα στην εκπομπή και δηλώνω ότι θα δώσω συνέντευξη Τύπου στις 23/5. Ο κ. Ευσταθίου είναι πρόεδρος του σωματείου και κάποιοι πρέπει να ελέγξουν και τα οικονομικά. Για την εταιρεία, για τους κυρίους Κίρζη και Κιννή δεν μπορώ να πω περισσότερα, οι ίδιοι γνωρίζουν και αν μπορούν να με διαψεύσουν. Αυτά που θα πω, θα είναι για το καλό του Απόλλωνα και όχι για προσωπικές κόντρες, θα μιλήσω για ποδοσφαιριστές, μετεγγραφές και άλλα”.

Comments
To Top