ΑΝΤΡΕΣ

«Αφουγκραζόμαστε την πίκρα του κόσμου. Εμείς το πιστεύουμε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Η ήττα είναι ήττα, δεν μπορείς να κρατάς κάτι θετικό από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε και αν εξαιρέσεις το πρώτο 20λεπτο, το παιχνίδι κρίθηκε από το ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ. Έτσι είναι τα ντέρμπι, Βρισκόμαστε πλέον στο -2 με έξι παιχνίδια να απομένουν και έχουμε υποχρέωση να βλέπουμε μπροστά. Πρέπει να βρίσκεις συνεχώς τα ψυχικά αποθέματα να προχωράς. Σίγουρα εμείς βρισκόμαστε συνεχώς υπό πίεση. Τα περιθώρια κάθε βδομάδα λιγοστεύουν άρα θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να αντιδράσουμε άμεσα και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους στόχους μας μας μέχρι το τέλος».

Για το διάστημα που θα μείνει εκτός ο Περέιρα: «Θα είναι εκτός για ένα περίπου μήνα».

Για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Έχουμε μπροστά μας ένα αγώνα κυπέλλου με τη συμπολίτισσα ΑΕΛ. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δυο παιχνίδια. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα θα πάρει την πρόκριση».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Στο αυριανό ματς επιστρέφει ο Μάριος Στυλιανού. Ο Καραγιόλ και ο Μπρου θα μπουν από την Πέμπτη σε κανονικό πρόγραμμα. Ο Φοπαλά είναι στο στάδιο ενδυνάμωσης. Ο Χάμπος και ο Κερμπρ θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα σε περίπου 15 μέρες».

Για τον κόσμο: «Όλοι επιθυμούν διακαώς το πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια. Σαφέστατα αφουγκραζόμαστε την πίκρα και την απογοήτευση που αισθάνεται ο Απολλωνίστας. Υπάρχουν κάποια δεδομένα για μας και θα παλέψουμε με ότι έχουμε. Εμείς πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να διακριθεί και να φτάσει στους στόχους της».

Comments
To Top