ΑΝΤΡΕΣ

Εμφάνιση για κλάματα, παιδαριώδη λάθη και ήττα!!!

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε ο αγώνας με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους καθώς οι αλλαγές στην εντεκάδα μας επηρέασαν. Στο 6΄ο αντίπαλος μετά από εκτέλεση κόρνερ μας έβαλε δυστυχώς το γκολ, ενώ στο 5΄ο Ρομπέρζ γλύτωσε την ομάδα μας σώζοντας πάνω σχεδόν στη γραμμή. Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι η ομάδα μας «πελαγοδρομούσε» καθώς ο αντίπαλος απείλησε δύο φορές και σκόραρε μία!

Στο 12΄ ο Περέιρα έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει και στη θέση του μπήκε ο Σκέμπρι! Στο 14΄μετά από λάθος στην άμυνα και στην προσπάθεια να κρατήσουμε τη μπάλα ο αντίπαλος έχασε τρεις καταπληκτικές ευκαιρίες με τον Βάλε να αποκρούει πρώτα το πλασέ και στη συνέχεια ο Μάρκοβιτς να σώζει την ομάδα μας δύο φορές πάνω στη γραμμή!!!

Στο 28΄μετά από σέντρα του Βασιλείου από αριστερά ο Πέδρο ανατράπηκε από τον αντίπαλο και η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπουλής που ισοφάρισε για την ομάδα μας! Στο 34΄ωραία επίθεση από την ομάδα μας η μπάλα έφτασε στον Μάρκοβιτς έξω από την περιοχή που σούταρε, η μπάλα κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ, ενώ στο 36΄καταπληκτική ευκαιρία με τον Σκέμπρι που έχασε το άχαστο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε δύο λεπτά καθυστερήσεων με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 1-1!

Ένα ημίχρονο στο οποίο η ομάδα μας είχε δύο πρόσωπα καθώς το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν τραγικό ενώ μετά ισορροπήσαμε, πήραμε την κατοχή, ισοφαρίσαμε και χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες να μπούμε μπροστά στο σκορ! Η κατοχή του ημίχρονο ήταν 57% με 43% για την ομάδα μας.

Η επανάληψη του αγώνα ξεκίνησε με τον Βάλε στο 48΄ να κάνει δεύτερη προσπάθεια και να σώζει την ομάδα μας από παραβίαση, μετά από δική του ασταθή απόκρουση. Στο 51΄ο Παπουλής πήρε μπάλα από τον Πέδρο σε αντεπίθεση αλλά το σουτ του απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στη γωνιά του σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου κύλησε με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές, χωρίς να σημειωθεί κάτι το αξιόλογο εκτός από τα προαναφερθέντα.

Στο 63΄ο Πέδρο βρέθηκε μόνος από δεξιά στην περιοχή έπιασε το σουτ που όμως ήταν άστοχο και πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 72΄ο Σκέμπρι και πάλι έχασε κλασσική ευκαιρία μετά από σέντρα του Βασιλείου, ενώ στο 74΄τραγικό λάθος από τον Βάλε έφερε την ομάδα μας να δέχεται το δεύτερο γκολ και πλέον τα πράγματα είχαν δυσκολέψει πολύ για τους ποδοσφαιριστές μας. Στο 76΄Ο Σκέμπρι δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στη συνέχεια έκανε και φάουλ.

Στο 82΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ψύχα να παίρνει τη θέση του Βασιλείου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο αντίπαλος έχασε κλασσική ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι. Μετά και το γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας δεν αντέδρασε παρά μόνο ένα πλασέ του Ζελάγια στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί και να δεχόμαστε την οδυνηρή ήττα, μέσα από παιδαριώδη λάθη και επιπολαιότητα που μας στοίχησαν ακριβά!!!

 

 

 

Comments
To Top