ΑΝΤΡΕΣ

«Απαιτούμε να μην παραδοθούν ποτέ όπως αρμόζει η ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ…»!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ της ομάδας μας την οποία παραθέτουμε πιο κάτω.

Αναλυτικά:

Μάγκες Πανσυφίδες, αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ!

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ αφήσαμε τις μέρες να περάσουν έτσι ώστε να τοποθετηθούμε με νηφαλιότητα. Ως Παν.Συ.Φι. στόχος και σκοπός μας ήταν και θα είναι πάντοτε το καλό του Σωματείου που ονομάζεται ΑΠΟΛΛΩΝ, αποτρέποντας επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις οι οποίες βγαίνουν εν βρασμό ψυχής.

Ο κάθε αδερφός ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ νιώθει απογοητευμένος και σίγουρα προβληματισμένος μιας και για ακόμη μια χρόνια βλέπουμε την ομάδα μας να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες έτσι ώστε να πετύχει τον μεγάλο και πολυπόθητο στόχο του πρωταθλήματος. Τεράστια είναι η ικανοποίηση και η περηφάνια όταν βλέπουμε τον ΘΡΥΛΟ μας να διαπρέπει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, τεράστια και η χαρά μας όταν η ομάδα μας φέρνει Κύπελλα στο Λιμάν1. Από εκεί και πέρα είναι παραδεκτό από όλους πως η αδυναμία επίτευξης του μεγάλου στόχου έχει δημιουργήσει τριγμούς με την εμπιστοσύνη κάποιας μερίδας του κόσμου προς την Διοίκηση να έχει κλονιστεί!

Δεν ωφελεί σε τίποτα το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο του ενός χεριού μας ούτε με το να φοβόμαστε να αγγίξουμε το θέμα στην σωστή του βάση. Ευθύνες υπάρχουν και δεν φτάνει μόνο κανείς να αναλαμβάνει το μερίδιο που του αναλογεί. Απαιτείται παράλληλα να παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις, να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και να σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε εαυτό βάζοντας από μόνοι μας φρένο στα όνειρα μας. Οποίος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει απλά δεν έχει θέση στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που ονειρευόμαστε!

Υπάρχουν ακόμη 7 τελικοί. Ο ένας βαθμός που μας χωρίζει από την κορυφή μοιάζει τεράστιος μιας και η ομάδα μας δείχνει κουρασμένη, ταλαιπωρημένη και αποδεκατισμένη από τους πολλούς τραυματισμούς. Ο βασικός αντίπαλος έχει σοβαρό πλεονέκτημα τόσο αγωνιστικό όσο και ψυχολογικό καθώς και όλα τα προγνωστικά υπέρ του. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει πως η προσπάθεια τελειώνει εδώ.

Απαιτούμε να δούμε την αποφασιστικότητα και την μαχητικότητα που βλέπαμε από τους ίδιους ποδοσφαιριστές στο πρόσφατο παρελθόν. Απαιτούμε να δούμε την ομάδα του Σωφρόνη, η οποία δεν τα παρατούσε ποτέ και πουθενά αναγκάζοντας εχθρούς και φίλους να υποκλίνονται. Απαιτούμε να μην παραδοθούν ποτέ όπως αρμόζει η ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ και να δώσουν την ψυχή τους μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα στον φετινό μαραθώνιο.

Η προσπάθεια για αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς συνεχίζεται από την μεριά μας. Έχοντας ως βάση ένα δυνατό Παν.Συ.Φι. προχωράμε για την δημιουργία ενός παντοδύναμου ΑΠΟΛΛΩΝΑ! Καλούμε τον κάθε αδερφό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ όπως σταθεί δίπλα μας προσφέροντας έμπρακτα σε αυτήν την προσπάθεια. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

 

ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ

 

 

Comments
To Top