ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τέλος στην αντιπαράθεση… τίτλος θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι!

Ο πρόεδρος της ομάδας των Ladies μας Ανδρέας Μαραγκός και ο πρόεδρος της Barcelona F.A, μίλησαν στο ραδιόφωνο του Active, με σκοπό να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο ομάδες, με αφορμή τη διαιτησία του μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (24/03).

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ανδρέας Μαραγκός (Πρόεδρος Απόλλων Ladies):

«Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση με την Μπαρτσελόνα. Το παράπονο μας εμάς, ήταν για τη συγκεκριμένη φάση και γι΄ αυτό τη βάλαμε στη σελίδα μας και αφήσαμε τον κόσμο να κρίνει. Ισοφαριστήκαμε από ένα πέναλτι που δεν ήταν και νιώσαμε αδικία, γιατί έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και κρίνει και τη βαθμολογία. Αυτό που προσθέσαμε είναι ότι ο διαιτητής ήταν μπροστά στη φάση και πήρε αυτή την απόφαση. Μας ξενίζει η απόφαση της Μπαρτσελόνα που το πήρε προσωπικά και θέλησε να δικαιολογήσει την απόφαση του διαιτητή.

Δεν έχουμε τίποτα με την Μπαρτσελόνα, δεν μας χωρίζει τίποτε και δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση. Μετά την ανακοίνωση όμως που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα, άφηνε κάποια υπονοούμενα και ο Απόλλωνας θεώρησε σωστό να απαντήσει. Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, αλλά επειδή διεξήχθη το πρωί της Κυριακής, πολύς κόσμος δεν είχε τη δυνατότητα να δει το ματς και θελήσαμε να δημοσιεύσουμε τη συγκεκριμένη φάση για να τη δει ο κόσμος και να κρίνει. Οι διαφορές των δύο ομάδων είναι πολύ μικρές και ο τίτλος θα κριθεί στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε, είναι να πείσουμε την ΚΟΠ και την Επιτροπή Διαιτησίας, ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο αξίζει καλύτερες διαιτησίες και πιο έμπειρους διαιτητές, για να αποφεύγονται τα λάθη και οι όποιες σκοπιμότητες».

 

Λάκης Γενεθλίου (Πρόεδρος Barcelona F.A):

«Σίγουρα δεν είναι σύνηθες φαινόμενο τέτοιες αντιπαραθέσεις στο γυναικείο ποδόσφαιρο και προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά στα τρία χρόνια από την ίδρυση της ομάδας μας, που βρισκόμαστε μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις. Πριν τρία χρόνια, όταν παίρναμε την απόφαση να ασχοληθούμε με το γυναικείο ποδόσφαιρο, το κάναμε γιατί ήταν ένας αγνός χώρος για οικογένειες που μπορούν να πάνε γήπεδο το πρωί της κυριακής για να απολαύσουν παιχνίδι χωρίς φανατισμούς και ακρότητες.

Μάλιστα, στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, δεν θέλαμε να διαχωρίσουμε τις κερκίδες και θέλαμε οι οπαδοί των δύο ομάδων να κάτσουν μαζί, αφού υπήρχαν και μικρά παιδιά, κορίτσια και αγόρια μαζί με τους γονείς τους. Πως ξεκίνησε η όλη ιστορία… Ο Απόλλωνας δικαίως εξέφρασε παράπονα για το πέναλτι που κερδίσαμε και ισοφαρίσαμε, όμως για μία λάθος απόφαση που θες 2-3 ριπλέι για να ξεκαθαρίσει, μέχρι το ότι η Μπαρτσελόνα σπρώχνεται από τη διαιτησία για να πάρει τον τίτλο έχει μεγάλη διαφορά και νομίζουμε ότι ποτέ δεν έχουμε δώσει τέτοια δικαιώματα και αυτό μας έχει ενοχλήσει.

Θεωρώ πως όταν κάποιο θέμα υπερβαίνει τις επιτρεπτές γραμμές, οφείλεις να απαντήσεις, για να ακούσει ο κόσμος και τις δικές σου τις απόψεις. Εμείς θέλουμε να δυναμώσουν και άλλες ομάδες και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο θα μας βοηθήσει όλους.

Ποτέ μα ποτέ δεν γράψαμε ή ειπώθηκαν από εμάς, αυτά που αναφέρει το σωματείο του Απόλλωνα. Εμείς σεβόμαστε αυτό το μεγάλο σωματείο της πόλης μας. Στη δική μας διοίκηση είμαστε οκτώ άτομα και οι τέσσερις είναι οπαδοί του Απόλλωνα που δεν χάνουν παιχνίδι, ενώ αρκετές από τις παίκτριες μας σε πρώτη ομάδα και ακαδημία, έχουν Απολλωνίστικα αισθήματα, είτε έχουν αγωνιστεί στον Απόλλωνα. Υπάρχει απλά και μόνο μία αντιπαράθεση για το θέμα της διαιτησίας, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν κατηγορήσαμε τον επίσημο Απόλλωνα».

 

Comments
To Top