ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Οι συμμετοχές στις Εθνικές!

Έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενσωματώθηκαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα στο πλαίσιο των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Με τον Ματία Σπόλιαριτς ο οποίος αγωνίζεται στην Αλκή Ορόκλινη υπό τη μορφή δανεισμού, οι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν τον Απόλλωνα με την Εθνική γίνονται 7.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Κύπρου για τα προκριματικά του UEFA Euro 2020. Έχοντας βασικό τον Φώτη Παπουλή, η Εθνική Ανδρών επικράτησε άνετα της αντίστοιχης του Σαν Μαρίνο με 5-0.

Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Ματία Σπόλιαριτς ο οποίος αντικατέστησε τον Φώτη Παπουλή στο 52ο λεπτό. Στον πάγκο έμεινε ο ετοιμοπόλεμος Γιώργος Βασιλείου.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας, την Κυριακή στις 21:45 με το Βέλγιο στο ΓΣΠ. Να σημειωθεί ότι κλήση στην Εθνική πήρε και ο Χάμπος Κυριάκου, ωστόσο ο τραυματισμός του στον τελευταίο αγώνα δεν του επέτρεψε να συμμετέχει με την ομάδα.

Νικηφόρο ξεκίνημα και για την Εθνική Ελπίδων αφού επικράτησε της αντίστοιχης Εθνικής Γιβραλτάρ με 1-0. Βασικοί για ολόκληρο 90λεπτο αγωνίστηκαν οι Ντανίλο Σπόλιαριτς και Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, ενώ για ένα ημίχρονο ως βασικός αγωνίστηκε ο Ιωάννης Βασιλειάδης. Στον πάγκο παρέμεινε ο Πέτρος Ψύχας.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους νεαρούς είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Σεπτέμβρι εκτός έδρας κόντρα σε Νορβηγία (6/9) και  Ολλανδία (10/9) αντίστοιχα. Συγχαρητήρια στις Εθνικές ομάδες μας για το ελπιδοφόρο ξεκίνημα και ευχόμαστε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

 

 

Comments
To Top