ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να κερδίσει και πάλι ένα σημαντικό ντέρμπι αφού έχασε εντός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: βρέθηκε εκτεθημένος και στα 3 γκολ και δεν φέρει ευθύνη.Δεν είχε και πολλές άλλες ευκαιρίες ο αντίπαλος.

Ζοάο Πέδρο: αρκετά καλός μέχρι το 1-0.Μετά έγινε έρμαιο στις ορέξεις του αντίπαλου επιθετικού αφού τον έκανε ότι ήθελε.

Γιώργος Βασιλείου: αδικαιολόγητα νεύρα,που του έφεραν κίτρινη κάρτα και συνάμα δυσκολία στο μαρκάρισμα.Σε αρκετές φάσεις έβγαινε πολύ βιαστικά με αποτέλεσμα να χάνει τις προσωπικές μάχες.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: μέχρι την στιγμή του φάουλ εκτός περιοχής στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από τους καλύτερους.Έχασε τον έλεγχο έκανε ένα παιδικό μαρκάρισμα στο πέναλτι και θύμισε τον

Ρομπέρζ στον περσινό τελικό που τον περνούσε ο Ντελατόρε σαν σταματημένο.

Έκτορ Γιούστε: πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο.Τον πήρε η γενική εικόνα από το 60 και μετά.

Εστεπάν Σακέτι: μέχρι το γκολ ήταν ο γνωστός Σακέτι.Μετά το γκολ έχασε τα πατήματα του και με την έξοδο του Χάμπου βγήκε και αυτός εκτός παιχνιδιού.

Χαράλαμπος Κυριάκου: ο φυσικός πλέον ηγέτης αυτής της ομάδας.Ο καλύτερος του γηπέδου με διαφορά.Πήρε την ομάδα στις πλάτες του και έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά.Άτυχος γιατί τραυματίστηκε.

Φώτης Παπουλής: πάτησε πολλές φορές περιοχή,βρέθηκε πολλές φορές σε θέση για τελική πάσα ή γκολ και ενήργησε τουλάχιστον επιπόλαια.Για μένα προσωπικά πρέπει να αποδείξει πολλά στους 7 αγώνες που έμειναν για να έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Αντρέ Σκέμπρι: ίσως ο πιο καλός επιθετικά,προσπάθησε να ανοίξει χώρους,να κινηθεί στην περιοχή και δημιούργησε καταστάσεις που δεν είχαν αίσιο τέλος.

Αντριάν Σαρδινέρο: χαθηκε και αυτός στην αναρχία του δευτέρου ημιχρόνου.Στο πρώτο ήταν ο γνωστός Σαρδινέρο,σωστός τακτικά και με καλές προσπάθειες επιθετικά.

Εμίλιο Ζελάγια: σκόραρε,έφτιαξε φάσεις αλλά εκτός από τον Σκέμπρι δεν είχε άξιους συμπαραστάτες.

Σάσα Μάρκοβιτς: μπήκε,ήθελε αλλά είχαν κρυφτεί όλοι.

Νταβίντ Φομπαλά: πέρασε στο παιχνίδι αλλά φάνηκε ελάχιστα.

Προπονητής: εγκλωβίστηκε για ακόμη μια φορά στην διαχείρηση του παιχνιδιού και στους φόβους του.Πανομοιότυπα παιχνίδια σαν το χτεσινό πολλά,δεν υπάρχει λόγος να τα γράψουμε ξανά και ξανά.Ήρθε η ώρα να ξεφύγει από τους συναισθηματισμούς και να κάνει μια ειλικρινή κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του.Αυτοί οι συναισθηματισμοί οδήγησαν σε πολλές ανατροπές με παιδικά λάθη,όπως το πέναλτι του Ρομπέρζ ή τις μη επιστροφές των ποδοσφαιριστών.
Ας εξετάσει τα τέρματα των 4 τελευταίων αγώνων που ήρθαν με ανατροπή κι ας κάνει μια αυτοκριτική με τους ποδοσφαιριστές του,πως γίνεται μια ομάδα να δέχεται γκολ σε αντεπίθεση και ανοργάνωτη άμυνα,όταν ακόμα και με την ισοπαλία αυτή ήταν καβάλα στο άλογο.Άλλη μια κακή διαχείρηση σε ενα κρίσιμο παιχνίδι,σε ένα παιχνίδι που η αρχική του ανάγνωση ήταν άψογη.Κρίμα.

Comments
To Top