ΑΝΤΡΕΣ

Ντέρμπι που «κόβει» την ανάσα στο Τσίρειο με ελκυστικές αποδόσεις!

Με  άλλα τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η  τρίτη αγωνιστική των πλέϊ-οφ του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας. Τα δύο παιχνίδια είναι για τον δεύτερο όμιλο και ένα για το πρώτο όμιλο το οποίο συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Κύπρου!

Στις 16:00 στο Παφιακό θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ της Πάφου και της Ανόρθωσης, ενώ μια ώρα  αργότερα στο Τσίρειο θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ. Στις 18:00 θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» το παιχνίδι μεταξύ της Αλκής και της Δόξας.Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Να κερδίσει η Πάφος  απόδοση στο 1.95, νίκη της Ανόρθωσης στο 3.65, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.20. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 2.11, ενώ το Under 2.5 στο 1.69. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 1.90, ενώ το Over 2,5 στο παιχνίδι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση βρίσκεται στο 2.53. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Νίκη για τον Απόλλωνα η απόδοση στο 2.27, νίκη του ΑΠΟΕΛ στο 2.76, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.40. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 1.65, ενώ το Under 2.5 στο 2.17. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 1.55, ενώ το Over 2,5 στο παιχνίδι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες απόδοση  βρίσκεται στο 1.88. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Να κερδίσει η Αλκή  απόδοση στο 2.45, νίκη της Δόξας στο 2.73, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.15. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 1.99, ενώ το Under 2.5 στο 1.77. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 1.77, ενώ το Over 2,5 στο παιχνίδι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση βρίσκεται στο 2.31. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Εκτός από τους αγώνες των Κυπριακών ομάδων στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων να σας περιμένει μιας και όλα σχεδόν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Να κερδίσει η ΕΝΠ η απόδοση στο 3.10, νίκη της Ομόνοιας στο 2.10, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.35. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 1.76, ενώ το Under 2.5 στο 2.01. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 1.63 ενώ το Over 3,5 στο παιχνίδι η απόδοση βρίσκεται στο 2.91. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

 

 

Comments
To Top