ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Οι τραυματισμοί επηρέασαν πολύ την ομάδα»!

… Και επηρεάζουν ακόμα θα γράφαμε εμείς, αφού σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή(17/3) και με το σημαντικό προβάδισμα τον συν πέντε βαθμών να αποτελεί πρόκληση για την ομάδα μας, θα έχουμε Μάρκοβιτς, Περέιρα, Στυλιανού, Σελίμοβιτς, Κερμπ, Μπρου, Καραγιόλ εκτός και ευελπιστούμε να μην συμβεί κάτι στις δύο τελευταίες προπονήσεις

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, εντύπωση μας έκανε στη μεγάλη συνέντευξη του Αργεντίνου Φακούντο Περέιρα το σχόλιο του για τους πολλούς τραυματισμούς που συμβαίνουν φέτος. Λίγο ή πολύ διάστημα έλειψαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς, όπως και ο ίδιος που επανήλθε και θα λείψει και τώρα από το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Σε ερώτηση που του έγινε, ότι η ομάδα δεν έχει την ίδια απόδοση με τις αρχές της αγωνιστικής περιόδου ο Φακούντο αναφέρει, «οι τραυματισμοί επηρέασαν πολύ την ομάδα. Ο Γιούστε έλειψε για πολύ καιρό κάτι που υποχρέωσε τον προπονητής μας να μεταθέσει τον Χάμπο λίγο πιο πίσω, ο Σακέτι έλειψε σε μια κρίσιμη περίοδο, ο Μάρκοβιτς τώρα, ο Μπρου στην αρχή της χρονιάς…»!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω link:

Comments
To Top