ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Προχωράμε για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ του μέλλοντος»!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ που αναφέρεται στο επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής(17/3).

Αναλυτικά:

Μάγκες Συνδεσμίτες, αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ, περήφανα τέκνα του ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΛΕΜΕΣΟΥ!

Συνεχίζουμε! Προχωράμε μπροστά..
Η ιστορία γράφεται κάθε μέρα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Τα όποια λάθη γίνονται απλά και μόνο για να διδάξουν και να καθοδηγήσουν προς μια διαφορετική οδό που θα κατευθύνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο χέρι του καθενός είναι να κάνει τις σωστές επιλογές για να καταφέρει στο τέλος να φτάσει στον προορισμό του!

Οι παράγκες αδέρφια δεν γκρεμίζονται τόσο εύκολα, δεν σπάνε έτσι απλά τα κατεστημένα. Απαιτείται σκληρός αγώνας, ακόμη μεγαλύτερη και συλλογική προσπάθεια, ακόμη περισσότερη συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα. Περισσότερο απ’ όλα όμως χρειάζεται πίστη και αυτοπεποίθηση!

Εμείς κάναμε την δικιά μας αυτοκριτική. Ο προβληματισμός και ο συλλογισμός έφερε σημαντικά αποτελέσματα. Το μέλλον δείχνει πλέον και πάλι λαμπρό, γεγονός που μας γεμίζει μόνο με αισιοδοξία. Είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο όπως οφείλουμε στους προκατόχους μας και στις γενιές που ακολουθούν.

Μπροστά μας βρίσκεται απλά μια ακόμη πρόκληση. Στο χέρι μας είναι να την μετατρέψουμε σε .. ευκαιρία! Από εκεί και πέρα δεν σταματάμε πούποτε και πουθενά.
Ομάδα και κόσμος, ο καθένας από τον δικό του πόστο. Προχωράμε για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ του μέλλοντος!

Την Κυριακή μαζευόμαστε από νωρίς στους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ μας δίνοντας τον απαραίτητο παλμό και ένταση. Ακόμη και από μακριά η καρδιά μας χτυπάει πάντα ΑΠΟΛΛΩΝ!

Γαμήστε τους σκατόφλωρους. Μόνο αυτό!

Υ.Γ.: Ενημερώνουμε ότι η πρώτη παραλαβή από τις φανέλες έχει ήδη εξαντληθεί λόγο της άμεσης ανταπόκρισης σας. Έχουμε διευθετήσει έτσι ώστε την Κυριακή να είναι διαθέσιμη νέα παραλαβή!

Comments
To Top