ΑΝΤΡΕΣ

Πάρτι τρελό και χαβαλέ!!!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να πάρουν την κατοχή της μπάλας κάτι που έδειξαν να το κάνουν και στο 6΄ήρθε μια καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας με τον Περέιρα να σεντράρει, ο αντίπαλος τερματοφύλακας να αποκρούει ασταθώς αλλά οι Παπουλή και Σακέττι που ακολουθούσαν δεν πρόλαβαν να την σπρώξουν στα δίκτυα. Στο 15΄είχαμε τη σέντρα από τον Πέδρο η κεφαλιά όμως του Ζελάγια ήταν άστοχη. Στο 22΄είχαμε το γκολ για την ομάδα μας με τον Σακέττι να παίρνει το ριμπάουντ έξω από την περιοχή και με ένα συρτό σουτ να στέλλει τη μπάλα στη γωνιά των τερμάτων!

Στο 27΄φοβερό σουτ του Περέιρα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και πέρασε έξω. Οι ποδοσφαιριστές μας στο πρώτο μισάωρο είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, έβγαιναν σωστά μπροστά και δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες. Στο 30΄ο Περέιρα βγήκε μόνος από το χώρο του κέντρου, δεν πάσαρε στον Παπουλή να σιγουρέψει το δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλη ευκαιρία ελέω επιπολαιότητας. Ο Αργεντίνος Φακούντο τελικά, ένιωσε ενοχλήσεις πίσω στο δεξί πόδι με αποτέλεσμα να έχουμε αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του στο 34΄.

Στο 42΄νέα ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να δίν ει στον Παπουλή το σουτ του οποίου κόντραρε σε αμυντικό. Στο 45΄μετά από κόρνερ της ομάδας μας με τον Πέδρο, ο Ρομπέρζ έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 2-0. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα μας που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει πολλά γκολ, πέτυχε όμως δύο με τους Σακέττι και Ρομπέρζ!!!

Με την ομάδα μας να ξεκινά όπως τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε η επανάληψη και στο 54΄ευκαιρία με την ομάδα μας και πάλι με τον Παπουλή να γίνεται κάτοχος της μπάλας στην περιοχή αλλά το πλασέ του κόντραρε σε αμυντικό του αντιπάλου. Μέχρι και το 70΄του αγώνα δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο με τους ποδοσφαιριστές μας να διαχειρίζονται σωστά το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ωραία ενέργεια για την ομάδα μας με τη μπάλα να φτάνει στο Χάμπο στο 75΄, που προσπάθησε να βρει τον Παπουλή μέσα στην περιοχή αλλά ο αμυντικός έδιωξε σε κόρνερ, που η εκτέλεση του θα μπορούσε να έφερνε το τρίτο τέρμα της ομάδας μας αλλά οι ποδοσφαιριστές μας δεν πρόλαβαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 77΄ο Ρομπέρζ με φοβερό γυριστό μέσα από την περιοχή και μετά από διπλή προσπάθεια του Παπουλή έκανε το 3-0, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα στον αγώνα!!!

Στο 80΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Φαουπάλα να παίρνει τη θέση του Ζελάγια, ενώ στο 84΄είχαμε την τρίτη αλλαγή με τον Ουεντραόγκο να παίρνει τη θέση του Γιούστε. Μετά και το τρίτο γκολ της ομάδας μας τα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το αξιόλογο και αφού πέρασαν και τα τρία των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές μας να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 3-0 και πλέον να κοιτάζουν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή(17/3)!

 

 

Comments
To Top