ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν τα κατάφερε παρά τη μεγάλη προσπάθεια!

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια της, η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη στον Στρόβολο και να προκριθεί στο fanal four του Κυπέλλου. Αποδεκατισμένη από καλαθοσφαιριστές και χωρίς τον Javion Ogunyemi, έκανε την προσπάθεια της αλλά δεν τα κατάφερε. Σημαντική βοήθεια η ομάδα μας είχε από τον νεοαποκτηθέντα Αμερικάνο Robert Townswell, που όμως δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα.

Πλέον η προσπάθεια στρέφεται στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια να παραμείνει στην πρώτη τετράδα και να διεκδικήσει το καλύτερο στα πλέι-οφ.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο μεγαλύτερο διάστημα του. Με το τέλος της α’ περιόδου ο Απόλλων ήταν μπροστά στο σκορ με 18-16, ενώ ο Κεραυνός κατάφερε μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου να προηγείται με ένα πόντο διαφορά (33-32). Παρόμοια ήταν η εικόνα και στην τρίτη περίοδο, με το παιχνίδι να παραμένει ισορροπημένο. Στο φινάλε του δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 49-46. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Απόλλωνας πάλεψε για την νίκη, ενώ σημειώνεται ότι στο 36:10 ήταν μπροστά στο σκορ με 61-60. Ωστόσο ο Κεραυνός ήταν συγκεντρωμένος στα τελευταία στάδια του αγώνα, καταφέρνοντας να φύγει με την νίκη με 68-63.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-18, 33-32, 49-46, 68-63

Η ομάδα μας (Φώτης Τακιανός): Παντούρης 11 (1), Χάρπερ 20 (4), Ρέντικας 3, Νέυλορ 9, Λέβις 20 (4), Τομπάζος.

Comments
To Top