ΑΝΤΡΕΣ

Ταμεία και Είσοδοι στο Τσίρειο Στάδιο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ (Σάββατο – 09/03, 17:00), τα ταμεία θα ανοίξουν στις 15:00 και οι είσοδοι θα ανοίξουν η ώρα 15:30.

 

Συνεχίζεται κανονικά η προπώληση εισιτηρίων από το Apollon Official Store το οποίο βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 69  (τηλ. 2535 1954).

 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Kανονικό: €15

Μαθητικό: €12

Παιδικό: €1
Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

 

Ώρες και μέρες λειτουργίας του Apollon Official Store:

 

Παρασκευή 08/03: 09:00 – 13:00, 15:00 – 19:00

Σάββατο 09/03: 09:00 – 14:30

 

 

Σημαντικές Διευκρινίσεις:  

 

– Oι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Elite, θα μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριο τους, όπως προκύπτει μέσα από τα προνομία της κάρτας τους, από το Apollon Official Store.

 

– Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Elite, Platinum, Gold, Gold Teens και Gold Junior θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τις προκαθορισμένες θέσεις τους (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας και εισιτηρίου του αγώνα).

 

– Θα ισχύσουν κανονικά οι χώροι στάθμευσης για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών ELITE και PLATINUM όπως προκύπτει μέσα από τα προνομία των δύο κατηγοριών (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας).

 

Το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου στο Τσίρειο Στάδιο θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 9 Μαρτίου, 2019, από η ώρα 1.00μ.μ., μέχρι την εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων. Προτρέπονται όλοι οι φίλαθλοι να εξασφαλίσουν έγκαιρα Κάρτα Φιλάθλου για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

 

Η Αστυνομία ανακοινώνει τα ακόλουθα:

 

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 3.30μ.μ. και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

 

Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΑΕΛ, θα παραχωρηθεί η ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι αριθμός 1 και αριθμός 4 του σταδίου, καθώς και η είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθεί η Δυτική Κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι αριθμός 1, αριθμός 2 και η είσοδος επισήμων.

 

Δικαίωμα εισόδου στο στάδιο έχουν μόνο όσοι έχουν εξασφαλίσει Κάρτα Φιλάθλου και κατέχουν έγκυρο εισιτήριο για τον αγώνα. Αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει από τα Σωματεία των δύο ομάδων και στα ταμεία του Τσιρείου Σταδίου, αφού παρουσιαστεί η αντίστοιχη Κάρτα Φιλάθλου.

 

Στο στάδιο θα λειτουργήσουν ταμεία για αγορά εισιτηρίου από τις 3.00μ.μ., για τους φίλους και των δύο ομάδων και είσοδος σε αυτούς θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο.

 

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Χριστοφή Εργατούδη – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Στέλιου Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του σταδίου.

 

Όταν συμπληρωθούν οι χώροι στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή του Σταδίου, η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί εντελώς για την τροχαία κυκλοφορία και οι φίλαθλοι θα πρέπει να σταθμεύουν στη γειτνιάζουσα περιοχή, κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την υπόλοιπη τροχαία κίνηση.

 

Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την τροχαία κυκλοφορία και για τις δύο κατευθύνσεις, από τη συμβολή της με την οδό Αναστάση Αντρέου, από η ώρα 4.00μ.μ., μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

 

Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά την μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

 

Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετιστών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο, αυτά θα παραδοθούν στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στις εισόδους αριθμός 1 και 2 και για τους οπαδούς της ΑΕΛ, στην είσοδο αριθμός 3. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχει στην κατοχή του έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

 

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

 

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και των μελών της Αστυνομίας.

 

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λεμεσού μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805050 ή και στην τηλεφωνική Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460, ενώ σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

 

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι μέλη της Αστυνομία θα βρίσκονται στην περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το στάδιο, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

 

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top