ΑΝΤΡΕΣ

Νικηφόρο ποδαρικό στα πλέι-οφ!

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Στο 12΄ο αντίπαλος απείλησε την εστία της ομάδας μας αλλά ευτυχώς τα σουτ του πέρασαν έξω. Στο 13΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέδρο από δεξιά, ο Ζελάγια ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα!

Στο 15΄ωραία σέντρα του Βασιλείου ο Περέιρα έκανε το πλασέ ο αντίπαλος όμως τερματοφύλακας εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό πλασέ του Παπουλή μέσα από τη μικρή περιοχή έδιωξε ο αντίπαλος αμυντικός σε κόρνερ που έφερε μια κεφαλιά του Ζελάγια μόλις πάνω από τα δοκάρια. Στο 18΄ο Βάλε έσωσε με απόκρουση πλασέ του αντιπάλου. Στο 30΄ο Βασιλείου μπήκε από αριστερά στην περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ που πέρασε μόλις λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 37΄ μετά από φάουλ του Πέδρο από αριστερά και κόντρα σε αμυντικό, η μπάλα έφτασε στο Σαρδινέρο που με έξυπνο τακουνάκι την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 2-0! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων με την ομάδα μας να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0!!!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο αλλά με ευκαιρία αφού στο 50΄ο Παπουλής έστρωσε στον Περέιρα το σουτ του όμως απέκρουσε σε κόρνερ με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 58΄ο Σαρδινέρο έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και έφυγε μόνος στην επίθεση όπου ανατράπηκε με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Παπουλής ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 3-0 για την ομάδα μας!

Στο 62΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα με τον Ντ. Σπόλιαριτς να παίρνει τη θέση του Γιούστε που έφυγε από το γήπεδο ακούγοντας ρυθμικά το όνομα του. Ο Χάμπος μετατέθηκε ως κεντρικός αμυντικός με τον νεοεισελθόντα στον αγωνιστικό χώρο να παίρνει θέση στο χώρο του κέντρου. Μια κεφαλιά του Ντ. Σπόλιαριτς μετά από κόρνερ στο 70΄πέρασε πλάγια έξω, ενώ η ομάδα μας έλεγχε τον αγώνα.

Στο 72΄δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να μπαίνει στη θέση του Σαρδινέρο, που σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας μας. Στο 75΄δεχθήκαμε τη μείωση του σκορ από τον αντίπαλο, ενώ στο επόμενο λεπτό μια προϋπόθεση για ευκαιρία και ένα σουτ του Σακέττι δεν έφεραν κάτι. Στο 77΄μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Παπουλή πρώτα και στη συνέχεια τον Σκέμπρι να χάνουν τις ευκαιρίες, ενώ στο 78΄νέα ευκαιρία με τον Περέιρα αυτή τη φορά να αστοχεί αφού τον δυσκόλεψε ο αμυντικός. Η τρίτη αλλαγή έγινε για την ομάδα μας στο 79΄με τον Φαουπάλα να μπαίνει στη θέση του Ζελάγια.

Στο 86΄ένα σουτ από τον αντίπαλο απέκρουσε ο Βάλε σταθερά. Ο διαιτητής του αγώνα έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων κάτι όμως που δεν άλλαξε το αποτέλεσμα με την ομάδα μας να κάνει νικηφόρο ποδαρικό στα πλέι-οφ!

 

 

Comments
To Top