ΑΝΤΡΕΣ

Παρουσιάστηκε ο Κονναφής στο πόστο του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος !

Η ομάδα μας πραγματοποίησε δημοσιογραφική διάσκεψη στο προπονητικό του κέντρο  με σκοπό την παρουσίαση του Πέτρου Κονναφή στο πόστο του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Εκεί μίλησαν τόσο ο πρόεδρος της εταιρίας Νίκος Κίρζης, όσο και ο Πέτρος Κονναφής.

 

Αναλυτικά:

Νίκος Κίρζης: ” Ο Πέτρος ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, κέρδισε τα πάντα τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Το 2009 ασχολήθηκε με το μανάτζμεντ και την  εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών. Τώρα βρίσκεται εδώ και αναλαμβάνει το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου. Η σχέση του με τον Απόλλωνα είναι πολύ στενή και ένα ποσοστό των επιτυχιών βασιζόταν στις επιλογές του Πέτρου να στελεχώνει την ομάδα μας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζει τα πλαίσια που λειτουργεί η ομάδα, γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές πολύ καλά και θα έχει άριστη σχέση με τον προπονητή μας, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Πιστεύουμε πως η παρουσία του θα ενισχύσει και θα δώσει την ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα είναι εδώ για όλα όσα άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι τόσο καλή η σχέση του Πέτρου με τον Αυγουστή και μόνο θετικά θα λειτουργήσει σε όλους μας. Ας μην ξεχνούμε πως η ομάδα βρίσκεται εκεί και λόγω του προπονητή μας. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω, έχουμε μπροστά μας 10 παιχνίδια και ο καλύτερος να κερδίσει το πρωτάθλημα”.

Πέτρος Κονναφής: “Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τη νέα πρόκληση στη ζωή μου. Ο στόχος είναι να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και όμιλοι Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα παλέψουμε σκληρά. Τερματίζω την ενασχόληση μου με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών.Η γραμμή που έχουμε από την ομάδα είναι να μην γίνονται μαζεμένες μετεγγραφές, να υπάρχει ένας κορμός. Καταλάβαμε από νωρίς πως αποτύχαμε στον αριστερό μπακ. Όταν ήρθε ο Κερμπρ, δεν ξέραμε πως θα τραυματιζόταν. Στην ομάδα θέλαμε να ερχόταν κάποιος που θα έκανε τα διαφορά. Δεν το πετύχαμε όμως αυτό.”

Comments
To Top