ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Κουίζ για δυνατούς λύτες η εντεκάδα!

Ο προπονητής της ομάδας μας φέτος πρέπει να έχει δουλέψει πολύ το μυαλό του και όπως πάνε τα πράγματα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να βρίσκει τις λύσεις με ποιους θα κάνει προπονήσεις αλλά και με ποιους ποδοσφαιριστές θα καταρτίζει κάθε εβδομάδα αλλά και Τετάρτες για το Κύπελλο την εντεκάδα!

Κάθε εβδομάδα και καινούριοι τραυματισμοί, οι περισσότεροι αν όχι όλοι μυικοί, με αποτέλεσμα το ανακάτεμα της «τράπουλας» να δίνει και να παίρνει. Δεν φτάνει που δεν ενισχυθήκαμε, έχουμε και τους τραυματισμούς αλλά και τις τιμωρίες και κανείς δεν γνωρίζει πλέον τι γίνεται. Ποδοσφαιριστές κάνουν μήνες να επανέλθουν, μπαίνουν ένα παιχνίδι κάθονται τρία και ένα απ΄τα ίδια!

Αν μη τι άλλο την περσινή χρονιά επανέρχονταν γρήγορα οι ποδοσφαιριστές μας, φέτος τι γίνεται; Αυτή είναι η πρώτη απορία! Το δύσκολο κουίζ όμως που χρειάζεται λύση είναι κατά πόσο θα καταφέρει να παίξει ο Σωφρόνης κάποιο παιχνίδι έχοντας διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του!!!

Βέβαια όλοι ευελπιστούμε να μην προκύψει νέο πλήγμα αύριο στον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια γιατί τότε κάτι δεν πάει καλά… Θυμίζουμε ότι μας έλεγαν ότι τώρα που θα γεμίσει η ομάδα θα τη δείτε… Προς το παρόν μόνο νέους τραυματισμούς και απουσίες βλέπουμε.

 

Comments
To Top