ΑΝΤΡΕΣ

Κλείσαμε θέση στα ημιτελικά!

Με γκολ για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας αφού μόλις στο 3΄μετά από ωραία σέντρα του Βασιλείου ο Περέιρα έκανε το 0-1! Στο 7΄έγινε το 0-2 και πάλι με τον Περέιρα αφού με ατομική ενέργεια από αριστερά ο Καραγιόλ έδωσε έτοιμο γκολ στον Αργεντίνο! Στο 18΄ ο Πέδρο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το γυριστό σουτ που έκανε πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια. Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με την ομάδα μας όπως ήταν φυσιολογικά να είναι συνεχώς στην επίθεση και να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ συνεχώς.

Στο 21΄μετά από σέντρα του Πέδρο, ο Φαουπάλα προσπάθησε να απειλήσει με ανάποδο ψαλιδάκι αλλά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε. Στο 25΄ο Κίσσας αποσόβησε τη μείωση του σκορ αφού έδιωξε το πλασέ του αντίπαλου επιθετικού σε κόρνερ. Στο 26΄ήταν η σειρά του Καραγιόλ να σκοράρει με ωραία κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Πέδρο από δεξιά αυτή τη φορά. Στο 29΄ο αντίπαλος μείωσε στο σκορ σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας μας.

Στο 32΄ μετά από πάσα του Πέδρο ο Φαουπάλα με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-4 για την ομάδα μας! Στο 42΄ο Περέιρα έπιασε το δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του αντιπάλου. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει κάτι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με την ομάδα μας να προηγείται με 1-4!

Με τον νεαρό Βασιλειάδη να μπαίνει στον αγώνα στη θέση του Περέιρα ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο. Μέχρι και το 60΄του αγώνα δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, ενώ στο 65΄έγινε διπλή αλλαγή για την ομάδα μας με τους Ουεντραόγκο και Παπαμιχαήλ να παίρνουν τις θέσεις των επανεμφανιζόμενων μετά από τον τραυματισμό τους Γιούστε και Φαουπαλά.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ και με τους ποδοσφαιριστές μας να αλλάζουν μπαλιές λες και ήταν προπόνηση. Στο 74΄ωραία κούρσα του Βασιλειάδη από δεξιά έβγαλε την παράλληλη μπαλιά στον Παπαμιχαήλ που δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα να χαθεί ευκαιρία για γκολ. Στο 77΄κλέψιμο του Καραγιόλ και ωραίο τακουνάκι στον Παπαμιχαήλ που με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-5! Ήταν η πιο εντυπωσιακή ενέργεια της ομάδας μας στον αγώνα.

Μετά και το πέμπτο γκολ της ομάδας μας και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων, δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο με την ομάδα μας να παίρνει μια εύκολη νίκη με 1-5 και να κλείνει θέση από τον πρώτο αγώνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

 

Comments
To Top