ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ήρεμα γιατί μας βλέπουν!(video)

Όσοι φίλοι του Απόλλωνα, και όχι μόνο, παρακολουθούν τον κ. Χριστάκη Σκαπούλλη σχολιαστή των αμφισβητούμενων φάσεων στο κρατικό κανάλι έχουν σχηματίσει την άποψη τους για το ποιόν του και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί!

Συμβουλή μας προς τον εν λόγο κύριο να κρατά λίγο τα προσχήματα και να μην υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου γιατί δεν τρώει κουτόχορτο αλλά επιπλέον να του υπενθυμίσω ότι κάποιοι, ο γράφων είναι ένας από αυτούς, τον έχουν ζήσει και ως διαιτητή και θυμούνται τα κατορθώματα του την περίοδο 1988/89 που με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του στέρησε τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα.

Για τον πιο πάνω αγώνα με πρωταγωνιστή τον κ. Σκαπούλλη θα αναφερθούμε εκτενώς μια άλλη φορά αλλά προς το παρόν ας μην προκαλεί με τα προκλητικά σχόλια του το αίσθημα του Απολλωνίστα οπαδού γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι απλά να γελοιοποιείται στα μάτια του ουδέτερου φίλαθλου οπαδού!

Στον αγώνα με την Αλκή ήταν κάθετος στη φάση του πέναλτι που μας δόθηκε όχι μόνο ότι δεν υπήρξε παράβαση, αλλά συμπληρώνει ότι ήταν και εξόφθαλμη προσπάθεια του Ζελάγια να ξεγελάσει τον διαιτητή!

Κι αυτά σε μια φάση που φαίνεται στον τηλεοπτικό φακό ότι το αριστερό πόδι του παίκτη της Αλκής πατάει το δεξί πόδι του Ζελάγια!

Το σόου του κ. Σκαπούλλη συνεχίζεται όμως, και σε ερώτηση αν προηγήθηκε φάουλ στην αρχή της φάσης του γκολ της ισοφάρισης της Αλκής, απαντά αρχικά ότι δεν δείχνει την εν λόγω φάση και στη συνέχεια αλλάζει γνώμη και συμπληρώνει ότι είναι μακρινό το πλάνο και ούτε το δείχνει ούτε τίποτε!

κ. Σκαπούλλη keep calm γιατί μας βλέπουν!

 

Comments
To Top