ΑΝΤΡΕΣ

Σούπερ ντέρμπι με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στην BET ON ALFA

Το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ και το βαρωσιώτικο ντέρμπι μεταξύ Νέας Σαλαμίνας και Ανόρθωσης, ανοίγουν την αυλαία της 20 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Για τα δύο ματς προσφέρονται ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις από την BET ON ALFA.

Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy , ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:
17:00 ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ
Διεκδικήτριες του τίτλου οι δύο ομάδες της Λεμεσού, με την ΑΕΛ να έχει 41 βαθμούς και τον Απόλλωνα 40 και η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Στοιχηματικά προβάλλει σαν φαβορί ο Απόλλωνας με απόδοση 1.90, η νίκη της ΑΕΛ προσφέρεται στο 3.70, ενώ 3.40 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, στο 1.90 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και στο 1.65 το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
18:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Βαρωσιώτικο ντέρμπι που προσφέρεται στην απόλυτη ισορροπία αφού έχει απόδοση 2.50 τόσο η νίκη της Νέας Σαλαμίνας, όσο και η νίκη της Ανόρθωσης, ενώ στο 3.35 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Η απόδοση του over 2.5 goals προσφέρεται στην BET ON ALFA στο 2.05, στο 1.65 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και στο 1.85 το Goal – Goal, αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν στο σημερινό ματς και οι δύο ομάδες.
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ. Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top