ΑΝΤΡΕΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην ένσταση του Απόλλωνα-«Έσπασε» στην ανάκριση ο Ουζόχο!!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Φράνσις Ουζόχο.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου φαίνεται να ξετυλίγουν το κουβάρι  με τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο OMEGA οτι ο νιγηριανός τερματοφύλακας “έσπασε” κατά τη διάρκεια της χθεσινής ανάκρισης αποκαλύπτοντας οτι  κάποιες απο τις ιατρικές εξετάσεις που κατατέθηκαν στον ΚΟΑ για έκδοση δελτίου υγεία  δεν είναι δικές του.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Ουζόχο να κληθεί εκ νέου για ανάκριση, ενω στο ΤΑΕ Αρχηγείου κλήθηκε απόψε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακός Γιάγκου από την κατάθεση του οποίου θα ξεκαθαρίσουν κατά πολύ τα πράγματα. Από το ΤΑΕ Αρχηγείου αναμένεται να περάσουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην πολύκροτη υπόθεση.

Τα ευρήματα που προέκυψαν από πλευράς Αστυνομίας ήταν και ο λόγος που ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης ακύρωσε 40 λεπτά μετά την εξαγγελία της, τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρούσε στις 2:30 το μεσημέρι.

Πάντως το πρωί ο ΚΟΑ ανακοίνωσε  ότι εκτός από την εσωτερική διοικητική έρευνα που αφορούσε στον ουσιώδη χρόνο έκδοσης του Δελτίου Υγείας του Φράνσις Ουζόχο προέβη και  σε περαιτέρω ενέργειες με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, τις οποίες ωστόσο, όπως ανέφερε,  δεν μπορεί να γνωστοποιήσει στο παρόν στάδιο ενόψει του γεγονότος ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα.

Comments
To Top