ΑΝΤΡΕΣ

Έχει συλληφθεί ένα άτομο!!!

Μετά τις καταθέσεις και τις πολύωρες ανακρίσεις των τελευταίων ημερών, η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει με ανακοίνωση της για τη σύλληψη ενός ατόμου σχετικά με την υπόθεση του Δελτίου Υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.

Μετά από στοιχεία που προέκυψαν, οι ανακριτές της υπόθεσης εξέδωσαν ένταλμα εναντίον του για αδικήματα που αφορούν πλαστογραφία και ως εκ τούτου συνελήφθη. Μετά από στοιχεία που προέκυψαν και σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές της υπόθεσης εξέδωσαν ένταλμα εναντίον του για αδικήματα που αφορούν πλαστογραφία και ως εκ τούτου συνελήφθη. Ο Κυριακός Γιάγκου τέθηκε υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.


Υπενθυμίζεται ότι χθες είχε κληθεί από την Αστυνομία για κατάθεση ο Ουζόχο, ο οποίος σήμερα φέρεται να διεμήνυσε σε ιθύνοντες του συλλόγου την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με καταγγελία που σχετίζεται με δελτίο υγείας ποδοσφαιριστή, η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προχώρησε πριν από λίγο στη σύλληψη ενός προσώπου.

Comments
To Top