ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Βρώμα και δυσωδία…»!

Με ανάρτηση του στα social media, ο Πανελλήνιος Σύδεσμος Φιλάθλων 1982 της ομάδας μας, παίρνει θέση για όσα συμβαίνουν στο κακόμοιρο Κυπριακό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες και καυτηριάζει τα τεκταινόμενα, απαντούν στους φιλάθλους της εκ Βαρωσίου ομάδας, στέλνουν μήνυμα στους ιθύνοντες του ΚΟΑ και αναφέροντα1 στο ντέρμπι που έπεται κόντρα στη συμπολίτιδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση τους:

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ

ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ

Δεν ξέρουμε πραγματικά από που να ξεκινήσουμε. Παρακολουθώντας το κουβάρι να ξετυλίγεται (ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ) διερωτόμαστε τι άλλο θα κάνουν οι απατεώνες αυτης της τελειωμένης και χρεοκοπημένης ομάδας για να να βλάψουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Αναλογιστείτε με πόση ευκολία προχώρησαν στις συγκεκριμένες ενέργειες ενώ θα μπορούσαν να το αποφυγουν! Προς τι τοση βιασυνη κυριοι; Έπρεπε πάση θυσία να παραταχθούν απέναντι μας με το νέο μεταγραφικό απόκτημα ακόμα και αν αυτό θα τους στοίχιζε με αφαίρεση βαθμών αν αποκαλυπτόταν η απάτη. Οι ενέργειες τους αυτές αποδεικνύουν την νοοτροπία που εχουν οτι το ποδόσφαιρο είναι τσιφλίκκι τους και μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν ότι θέλουν χωρίς συνέπειες. Δυστυχώς για αυτούς η περίοδος αυτή έχει λήξει. Τους έμαθαν και οι πέτρες.

Μιλάνε αυτοί που πανηγύριζαν την 5η θέση, που δεν τους ενοχλούν τα 8 και τους αρκεί μια φορά το χρόνο να γίνονται μεγάλη ομάδα φτάνει να κερδίζουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Είναι αυτοί που το ΄92 ήθελαν την πρόκριση στα χαρτιά για την υπόθεση με τις στολές. Ζητήσατε ή οχι την πρόκριση στα χαρτιά;;; Είναι αυτοί που το 2005 ενώ η σφαγή ήταν σε εξέλιξη (όπως και προχθές) μην μπορώντας να ελέγξουν τα εις βάρος τους δεδομένα μετά την ρίψη κροτίδας στον τερματοφύλακα μας Σοφρώνη Αυγουστή παρακινούν τον Γιωργαλλίδη και σωριάζεται στο χορτάρι δήθεν από ρίψη αντικειμένου. Αποτέλεσμα στην διεφθαρμένη δικαστική μηδενισμός και των 2. Τι να μας πουν οι κλέφτες που για ένα ανοιχτήρι διακόπτονται αγώνες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 2 και 3 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών ή σε αγώνα στο 88ο λεπτό για άναμμα 2 πυρσών και με το σκορ 0-2 εναντίον της ομάδας μας διακόπτεται αγώνας με φανερή πρόθεση να τιμωρήσουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Τι να πουν οι ξεφτίλες που δεν ένιωσαν ποτέ την αδικία στο πετσί τους. Τολμούν να μιλούν για ηθική που ο πρόεδρος τους χαριεντίζεται με άλλους γνωστούς απατεώνες και μάλιστα πριν απο κρίσιμα παιχνίδια. Για ποια ηθική μιλάνε αυτοί που τακτικά παρενοχλούσαν μεταγραφικούς στόχους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ή εν ενεργεία ποδοσφαιριστές μας προσφέροντας τους παχουλλά συμβόλαια με τα δανεικά που έπαιρναν από δεξιά και αριστερά. Αυτοί που έκαναν τετραετία την περίοδο 1997-2000 και καταγράφεται ως η πιο σκοτεινή στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Στην κομπίνα είστε πρώτοι, μπόχα και δυσωδία η δική σου ιστορία.

Άκου λοβοτομημένε (οπαδέ;;) (φίλαθλε;;) μαθητή που συνέχεια επικαλείσαι την ιστορία σου για αυτοεπιβεβαίωση, είσαι ανύπαρκτος, κομπλεξικός, νάρκισσος και απαιτάς σεβασμό χωρίς να τον αξίζεις. ΜΙΛΑΤΕ Π@@@@@@@@ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ Ή ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΩΝ;;; Οι μάσκες έπεσαν και αποδεικνύετε ποιοι πραγματικά είστε υπερασπίζοντας τέτοιες ενεργειες.
Το οπαδιλίκι σας το είδαμε πολλές φορές. Οπλισμένοι και περισσότεροι στον Μαχαιρά πέσατε πάνω σε τοίχο αφου τα παιδιά της ένα δεν έκαναν βημα πίσω μπροστα στο καφριλικι! Τρέξιμο στα στένα του Αη Νικόλα ίσος προς ίσον. Στο Παραλίμνι ενώ είχες την ευκαιρία να έρθεις αντρίκια προτιμησες να την πέσεις ύπουλα σε 3 άτομα. Απο τους παίκτες μας τις άρπαξες. Δεν είσαι πουθενά και οι πρακτικές σας με τα κεραμικά και τις λεπίδες καταγράφονται στο ποινικό σας μητρώο.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΣΑΙ Π@@@@@@ ΓΙΟΣ ΣΕ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ ΛΑΓΟΣ!
Αυτά για τους ακατονόμαστους και την σάπια τους ομάδα.

Επί της ουσίας

Πρέπει να γνωρίζουν ο Πρόεδρος και οι ιθύνοντες του ΚΟΑ ότι βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση και να μην νομίζουν ότι πετώντας το μπαλάκι στην αστυνομία τελείωσαν. Τους ξεσκεπάζετε τώρα ή ποτέ! Είναι η ευκαιρία να μπει ένα τέλος στην μπόχα. Κάθαρση εδώ και τώρα αλλιώς είστε συνένοχοι. Για την αστυνομία απλά καμία εμπιστοσύνη. Είναι το χειρότερο σενάριο να χειριστούν την υπόθεση οι άνθρωποι του ακατονόμαστου υπουργού. Η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι υποχρεωμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα και αν χρειαστεί να φτάσει μέχρι και την UEFA. Είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουν να κουκουλώσουν την υπόθεση και για όσους έχουν κοντή μνήμη θυμίζουμε τα δείγματα anti-dopping control που τα εξαφάνισαν νύκτα.

Επόμενη αγωνιστική το παιχνίδι με τους φαντασμένους. Αλλο ένα ντέρπυ χώρις παλμό ελέω κάρτας. Με άδειο γήπεδο και σημαντικές απουσίες καλείται ο σοφρώνης και οι παίκτες του να πατήσουν τα σκουληκια οπώς μας έχουν συνηθίσει.

Υ.Γ. Κάποιοι δημοσιογράφοι είδαν εμφύλιο πόλεμο. Ο σκοπός τους γνωστός όπως και οι οπαδικές τους προτιμήσεις.
Υ.Γ.2. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατηρούμε με μεγάλη ευχαρίστηση τους αρχιδιαπλεκόμενους της λευκωσίας να υπερασπίζονται με σθένος τις απατεωνιές των ακατονόμαστων.
Υ.Γ.3. Μήπως οι παρανομούντες έχουν σχέση και με την υπόθεση παράβολο;; Μήπως είναι η ίδια κλικκα και πράττουν αναλογα;;
Υ.Γ.5. Κλεάνθη αποτυχημένε ήσουν ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!
Υ.Γ.6. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
ΘΥΡΑ ΕΝΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ 1954

Comments
To Top