ΑΝΤΡΕΣ

Ταμεία και είσοδοι στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι οι είσοδοι και τα ταμεία στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος»ενόψει του σημερινού αγώνα (02/02, 19:00) της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση Αμμοχώστου, θα ανοίξουν στις 17:30.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:
Κανονικό: 12 ευρώ
Μαθητικό: 10 ευρώ
Παιδικό:1 ευρώ
Εισιτήρια θα προπωλούνται και στο Apollon Official Store, μέχρι τις 14:30.
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.
Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική Κερκίδα.
Οι είσοδοι και τα ταμεία του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5.30μ.μ. Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.
Η ώρα 5.15μ.μ., η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από τη συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος), μέχρι και τη συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης οχημάτων που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.
        Για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία οι φίλαθλοι θα κατέχουν εισιτήριο.
        Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:
        Οι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό, να προχωρήσουν ευθεία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής και τα φώτα τροχαίας Ορφανίδη και στα επόμενα φώτα τροχαίας να στρίψουν δεξιά. Να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τα επόμενα φώτα τροχαίας και ακολούθως να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά από τα φώτα τροχαίας της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων αριστερά για να εισέλθουν στην λεωφόρο Παπανικολή. Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν – δηλαδή να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο Παπανικολή – και οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας. Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην Ανατολική κερκίδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων.
        Για τη δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Λύσου Σανταμά.
        Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης οχημάτων πίσω από την Νότια κερκίδα, καθώς και την Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στην Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.
        Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από εκεί να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από Λευκωσία.
        Επιπρόσθετα, οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά, κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση και οπωσδήποτε όχι στο κέντρο του δρόμου γιατί θα καταγγελθούν.
        Για τη δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή.
Τονίζονται σε όλους τους φιλάθλους τα ακόλουθα:
o             Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o             Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
o             Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
o             Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών.
o             Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα και στα δίκτυα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.
o             Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμη και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
o             Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα Βόρεια Ταμεία.
        Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804040 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης στον αριθμό 112.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στην περιοχή του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.
Γραφείο Τύπου 
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ
Comments
To Top