ΑΝΤΡΕΣ

Χάθηκε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία!

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο και από τις δύο ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να πάρουν την κατοχή και να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο 11΄δυστυχώς ο Ρομπέρζ δέχθηκε κίρινη κάρτα σε μια φάση στο χώρο του κέντρου και συμπλήρωσε τρεις και χάνει το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Στο 13΄είχαμε το πρώτο σουτ για την ομάδα μας με τον Περέιρα όμως να είναι άστοχος. Στο 16΄μετά από σέντρα του Πέδρο από τα δεξιά ο Περέιρα έπιασε την κεφαλιά που ήταν άστοχη.

Τεράστια διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να πλασάρει από το ύψος της περιοχής η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μάγκλιτσα έπιασε την κεφαλιά που αμυντικός έδιωξε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ υπήρξε υποψία για σπρώξιμο στον Ζελάγια, με τον διαιτητή να μην το σφυρίζει. Στο 30΄μετά από ωραίο συνδυασμό ο Περέιρα πλάσαρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε, όπως και στο 31΄σε κεφαλιά και πάλι του Περέιρα που όμως ήταν πιο εύκολη φάση για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την κατοχή της μπάλας και έκαναν το παιχνίδι τους με τον αντίπαλο να περιμένει και να προσπαθεί να βγει στις αντεπιθέσεις.

Στο 39΄μετά από λάθος του Ρομπέρζ ο αντίπαλος βγήκε μπροστά και δυστυχώς σκόραρε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γκολ του αντιπάλου προήλθε σε εξέλιξη φάσης, που ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ με κίτρινη κάρτα στον αντίπαλο στον χώρο του κέντρου στον Περέιρα!!! Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Περέιρα και πάλι σε θέση βολής στο σημείο του πέναλτι που σούταρε αλλά και πάλι αμυντικός έσωσε σε κόρνερ. Η ομάδα μας αν και πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με όλα όσα συνέτειναν για να δεχθούμε το γκολ!

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Παπουλή να μπαίνει στον αγώνα στη θέση του Σαρδινέρο. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη με τον Παπουλή να βρίσκει τον Μπρου στο ύψος της μεγάλης περιοχής αυτό να πιάνει το σουτ και η μπάλα να φεύγει μόλις έξω στο 47΄. Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης κύλησε με την ομάδα μας να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο για την ισοφάριση, χωρίς όμως να μας θέλει η μπάλα.

Τεράστια και πάλι ευκαιρία με τον Παπουλή στο 58΄η μπάλα όμως βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, όπως και στο 59΄που δεν βρήκε όπως ήθελε τη μπάλα με αποτέλεσμα να περάσει έξω. Στο 63΄μετά από γύρισμα του Πέδρο και πάλι ο Περέιρα έπιασε ένα σουτ χλιαρό όμως και εύκολο για απόκρουση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 64΄δέχθηκε κίτρινη κάρτα και ο Σακέττι, που χάνει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής! Στο 66΄η ομάδα μας έκανε τη δεύτερη της αλλαγή με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Περέιρα.

Στο 71΄ο διαιτητής χαρίζεται στον ποδοσφαιριστή του αντιπάλου που έκανε χέρι και κανονικά έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 74΄μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα μας με τα σουτ του Παπουλή και Ζελάγια να κοντράρουν και στη συνέχεια ο Μπρου να μην κάνει τη σωστή επιλογή, με πάσα σε ποδοσφαιριστή που ήταν δίπλα του! Στο 78΄έσωσε την ομάδα μας σε αντεπίθεση του αντιπάλου ο Βάλε, που απέκρουσε σε κόρνερ, όπως και στο 79΄που έδιωξε σε κόρνερ και πάλι.

Στο 81΄η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Καραγιόλ να μπαίνει στη θέση του Μαγκλίτσα για να γίνει ακόμα πιο επιθετική η ομάδα μας και να φτάσει στην ισοφάριση. Τίποτα το αξιόλογο για την ομάδα μας στα τελευταία λεπτά αφού ο αντίπαλος αμυνόταν σωστά, ενώ στο 90΄ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ζελάγια. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε έξι λεπτά καθυστερήσεων με τους ποδοσφαιριστές μας να κάνουν την ύστατη προσπάθεια.

ένα σουτ του Καραγιόλ στο 90+2 απέκρουσε και πάλι με δυσκολία ο τερματοφύλακας, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν καθαρό μυαλό να τελειώσουν όπως έπρεπε τις φάσεις. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να δέχεται δυστυχώς την ήττα και να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που βρήκε αλλά και το σταβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ!

 

 

 

 

Comments
To Top