ΑΝΤΡΕΣ

3.60 η Ανόρθωση, 1.90 ο Απόλλωνας στην BET ON ALFA

Το ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλωνας και η αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Πάφος θα γίνουν σήμερα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας, το οποίο συνεχίζεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο στη μάχη για τις πρώτες θέσεις όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού.

H BET ON ALFA προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές για τα δύο σημερινά ματς. Δείτε onlıne στο www.betonalfa.com.cy τις αποδόσεις, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

17:00   ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ

Στο ΓΣΠ το πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΠΟΕΛ, θέλει επιστροφή στις επιτυχίες μετά τις απρόσμενες απώλειες βαθμών που είχε με την Αλκή, απέναντι στην Πάφο που θέλει κέρδος στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Προβάλλει σαν πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με απόδοση 1.14 το ΑΠΟΕΛ, το διπλό της Πάφου προσφέρεται στο 15, ενώ 6.90 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.40 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 2.60 το under 2.5 goals και στο 2.15 το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

19:00   ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Η Ανόρθωση κάνει προσπάθεια να κρατηθεί στην εξάδα και θέλει επιστροφή στις νίκες, απέναντι στον Απόλλωνα που είναι στη δεύτερη θέση και θέλει νίκη για να συνεχίσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την προσπάθεια του για τον τίτλο.

Η νίκη της Ανόρθωσης προσφέρεται στο 3.60, στο 1.90 το διπλό για νίκη του Απόλλωνα και στο 3.45 το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, στο 1.90 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.65 το Goal – Goal αν βλέπετε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο ντέρμπι.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες του πρωταθλήματος CYTA A’ κατηγορίας, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BETON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top