ΑΝΤΡΕΣ

Κίνημα Οπαδών/ Η επιστολή-πρόσκληση σε ΚΟΑ, ΚΟΠ-Σωματεία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Ενιαίο Κίνημα Οπαδών ενημερώνει ότι έχει αποστείλει πρόσκληση για νέα συνάντηση μεταξύ του Κινήματος, του ΚΟΑ, της ΚΟΠ και των Σωματείων, για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αθλητισμό και κυρίως το «καυτό» θέμα που αφορά τη χαμηλή προσέλευση στα γήπεδα λόγω κάρτας φιλάθλου.

Αυτούσια η επιστολή-πρόσκληση

Προς:

Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού
Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου 31/01/2019

Κύριοι,

Το Ενιαίο Κίνημα Οπαδών μετά την τελευταία συνάντηση των συνδέσμων αποφάσισε όπως σας αποσταλεί πρόσκληση για νέα συνάντηση μεταξύ του Κινήματος, του ΚΟΑ, της ΚΟΠ και των Σωματείων.

Επί της ευκαιρίας της αλλαγής του Δ.Σ του ΚΟΑ και την ανάληψη της ηγεσίας από τον κ. Μιχαηλίδη τον οποίο και συγχαίρουμε, θεωρούμε απαραίτητο όπως ανοίξουμε ένα νέο κύκλο συνομιλιών για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αθλητισμό όταν “κάποιοι” συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα.

Έχουν περάσει 3μιση κιόλας μήνες από την συνάντηση του ενιαίου κινήματος με τον τέως πρόεδρο του ΚΟΑ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία σας 11 Οκτωβρίου 2018. Από τότε όχι μόνο δεν είδαμε να αλλάζει κάτι αλλά τα πράγματα είναι φανερά και πιο επικίνδυνα. Πλέον το δείγμα γραφής είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ίσως η “αξιολόγηση” στο τέλος της χρονιάς, στην οποία αναφέρθηκε τότε ο κ. Γεωργιάδης να χρήζει πιο άμεσης ανάγκης.

Όμως για να μην κρυβόμαστε ο καθένας πίσω από τις ευθύνες των άλλων, αυτή την φορά ζητούμε όπως στην συνάντηση παρευρεθεί και η ΚΟΠ που συνεπάγεται με παρουσία και των Σωματείων. Θέλουμε επιτέλους να δούμε σε ένα τραπέζι ΟΛΟΥΣ τους άμεσα εμπλεκόμενους και να θέσουμε τους προβληματισμούς μας οι οποίοι μέρα με την μέρα αυξάνονται.

Προτείνουμε, αν η απάντηση σας είναι θετική, όπως η συνάντηση πραγματοποιηθεί εντός Φεβρουαρίου. Αναμένουμε την απάντηση σας.

Με εκτίμηση
Ενιαίο Κίνημα Οπαδών

ΘΥΡΑ 3 – ΣΥ.Φ.ΑΕΛ
ΘΥΡΑ 9
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC
Παν.Συ.Φι. Απόλλων Λεμεσού – ΘΥΡΑ 1
Παν.Συ.Φι. Τακτακαλάς – Ολυμπιακός Λευκωσίας
Συ.Φι. Αλκής Ορόκλινης – ΘΥΡΑ 2
Συ.Φι. ΕΝΠ – ΘΥΡΑ 26
Red Rebels – Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου”

Comments
To Top