ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα το παλέψει παρά τα προβλήματα!

Η πιο μεγάλη ημέρα της μάχης στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών θα γίνει σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, με την Πετοσφαιρική μας ομάδα να δίνει απόψε τη μεγάλη μάχη για είσοδο στην τετράδα κόντρα στον Παφιακό εκτός έδρας.

Η 4η θέση διεκδικείται από την Ολυμπιάδα Ν. και την ομάδα μας. Η Ολυμπιάδα αγωνίζεται στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» (ώρα έναρξης 20:00) με την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Με νίκη 3-0 ή 3-1 «καθαρίζει» την τετράδα ανεξαρτήτως τι θα πράξει ο Απόλλων στην Πάφο (Σάλα Αφροδίτη στις 20:00) απέναντι στον «Korantina Homes» Παφιακό.

Τα σενάρια

Η προσφυγική ομάδα έχει 19 βαθμούς και επτά νίκες και η ομάδα μας 18 βαθμούς και έξι νίκες. Με νίκη 3-2 της Ολυμπιάδας και ταυτόχρονα καθαρή νίκη του Απόλλωνα στην Πάφο με 3-0 ή 3-1 οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους 21 βαθμούς και τότε θα μετρήσουν τα σετ. Εάν η Ολυμπιάδα χάσει με 0-3 ή 1-3 και ο Απόλλων κάνει το αντίθετο στην Πάφο η τέταρτη θέση πάει στη Λεμεσό.

Εφόσον τώρα η Ολυμπιάδα χάσει από την Ανόρθωση 2-3 και ο Απόλλων κερδίσει καθαρά 3-0 ή 3-1 τότε ο Απόλλων πάει τέταρτος με 21 πόντους και αφήνει εκτός την Ολυμπιάδα. Ήττα της Ολυμπιάδας με 2-3 και ήττα του Απόλλωνα με 2-3 τότε εξασφαλίζουν από ένα πόντο και οι Νεαπολίτισσες μπαίνουν στον Όμιλο του τίτλου. Ήττα και των δυο ομάδων με 3-0 ή 3-1 πάλι ευνοεί την ομάδα του Θ. Κατσιγιάννη.

Comments
To Top