ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Διαστημικός» Χάρπερ!

Είναι γεγονός μέχρι τώρα ότι η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα έχει πετύχει φέτος στους ξένους παίκτες της που έφερε στην Κύπρο για να αγωνιστούν. Αν εξαιρέσουμε τη μία θέση από τις πέντε που κι αυτή τώρα φαίνεται ότι καλύφθηκε με την προσθήκη του έμπειρου Ομάρ Κραγιέμ, φαίνεται ότι οι λεγεωνάριοι αλλά και οι Κύπριοι παίκτες της ομάδας μας, κάτω από τη μαεστρική καθοδήγηση του προπονητή μας Φώτη Τακιανού, αυτή η πρόσληψη κι αν είναι επιτυχία, η ομάδα μας έχει βάλει «πλώρη» για την τετράδα και τα πλέι-οφ.

Στον χθεσινό αγώνα «θρίλερ» η ομάδα μας επανήλθε και πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη κόντρα στην ΕΘΑ με 68-65! Βαρόμετρο για τη νίκη της ομάδας μας ο Αμερικανός ρούκι Τρέβον Χάρπερ που έκανε ότι ήθελε στο παρκέ. Με 27 πόντους, 7/10 δίποντα, 4/6 ελεύθερες βολές και 3/5 τρίποντα με το τελευταίο να είναι το νικηφόρο στα 14 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χάρπερ είχε και 8 ριμπάουντ, 4 ασσίστ και 3 μπλοκ στους αντιπάλους του αφού είναι χαρακτηριστική η αλτικότητα που τον διακρίνει.

Η ομάδα μας μπήκε λοιπόν νικηφόρα στην πρεμιέρα του Γ΄γύρου του πρωταθλήματος και ο στόχος της τετράδας και των πλέι-οφ φαντάζει ακόμα πιο κοντά. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση κόντρα στην ΑΕΛ, το Σάββατο(2/2) στις 16:00 εκτός έδρας.

Comments
To Top