ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Φανούριος…

Διαβάστε όσα είπε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο εκπρόσωπος τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και λόγω κούρασης και λόγω πνευματικής πίεσης. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ο βαθμός δυσκολίας είναι ιδιαίτερα μεγάλος”

“Κάποιοι έχουν την μερίδα του λέοντος. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι η ομάδα δεν μπορεί να πρεσάρει 90 λεπτά. Είχαμε 9 τελικές, πέντε στον στόχο, πετύχαμε δύο γκολ. Ο τερματοφύλακας της Δόξας ήταν καλός σήμερα. Υπάρχουν στοιχεία, όπως τα γκολ των Μάγκλιτσα και Ζελάγια και η απόκρουση στο πέναλτι της Δόξας από το Βάλε”

Για την ενίσχυση και ειδικά για την θέση του αριστερού μπακ: “Αν λέγαμε ότι δεν ψάχνουμε θα ήμασταν ψεύτες. Το παλεύουμε όμως το χρονικό περιθώριο είναι περιορισμένο. Περιορισμένες και οι επιλογές. Θα παλέψουμε, θα το ψάξουμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε”

Για τους τραυματίες: “Σήμερα χαρήκαμε την επιστροφή του Παπουλή. Μένουν οι Φομπαλά και Γιούστε. Για τον Μάρκοβιτς απομένουν ακόμα 15 μέρες. Για τον Γιούστε είναι θέμα χρόνου. Είναι μια τεράστια επιστροφή. Είναι και η προσωπικότητα του παίκτη”

“Θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε όσο καλύτερα μπορούμε στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα”

Comments
To Top