ΑΝΤΡΕΣ

Άλλοι τρεις σημαντικοί βαθμοί!

Με γκολ για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας αφού μόλις στο 2΄ ο Σαρδινέρο έδωσε έτοιμο γκολ στον Μαγκλίτσα που έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα! Οι ποδοσφαιριστές μας μετά και το γκολ είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 12΄μετά από σέντρα του Βασιλείου, η προβολή του Ζελάγια δεν βρήκε στόχο. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αφού η ομάδα μας πήρε το γρήγορο γκολ που γύρευε με την έναρξη.

Στο 24΄είχαμε ακόμα ένα σουτ του Χάμπου που πέρασε έξω. Στο 28΄μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Πέδρο, ο Ζελάγια πήδηξε ψηλά και με κεφαλιά «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίκτυα! Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο παρά μόνο μια εντυπωσιακή απόκρουση του Βάλε στο 44΄. Μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με την ομάδα μας να κυριαρχεί στον αγώνα και να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη αλλά με μεγάλη ευκαιρία για το τρίτο γκολ αφού σε γύρισμα του Βασιλείου στην περιοχή δεν πρόλαβαν οι ποδοσφαιριστές μας να την σπρώξουν στα δίκτυα. Στο 55΄ο Βάλε απέκρουσε πέναλτι και πάλι, που υπέπεσε ο Ρομπέρζ σώζοντας την ομάδα μας από τη μείωση του σκορ!!! Στο 61΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Περέιρα να δίνει τη θέση του στον Καραγιόλ.

Στο 63΄μετά από ωραίο συνδυασμό ο Σαρδινέρο βγήκε μόνος αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 71΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας και στη συνέχεια ο Χάμπος απέκρουσε το σουτ του αντιπάλου σε μια φάση που δημιουργήθηκε μετά από λάθος του διαιτητή που δεν έδωσε φάουλ στον Σακέττι. Στο 72΄ο Ζελάγια αποχώρησε για να πάρει τη θέση του ο Σκέμπρι με την ομάδα μας να πραγματοποιεί τη δεύτερη της αλλαγή.

Στο 81΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να δίνει τη θέση του στον Παπουλή, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν πολύ χαλαροί με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βγαίνει μπροστά και να πιέζει για να μειώσει στο σκορ. Οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν λίγο τον ρυθμό στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να έχουν κάποιες προϋποθέσεις για τρίτο γκολ όμως δεν είχαν τη σωστή κατάληξη, όπως και στο 90΄που το σουτ του Καραγιόλ αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ομάδα μας να παίρνει ακόμα μια νίκη και τρεις σημαντικούς βαθμούς στην “κούρσα” του πρωταθλήματος!

 

 

Comments
To Top